Дневен хороскоп за вторник, 18 юли 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 18 юли 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва да имате търпение днес, дори ако не можете да издържате някои неща. Нещата просто се случват по-бавно, отколкото бихте искали и не можете да направите почти нищо, за да ги ускорите.

Телец

Приятелите ви са лоялни - и вие също сте. Днес може да се наложи да направите голямо шоу за отдадеността си на вашите приятели, но вие ще го направите лесно. Поне един от тях трябва да разбере как се чувствате.

Близнаци

Опитайте да не сте прекалено разсеяни или разочаровани днес - хората наистина искат да видят по-дълбоката ви страна, така че може да се наложи да забравите за забавлението поне за малко. Това е един добър ден, да се успокоите и да оставите другите да дойдат при вас.

Рак

Съсредоточете се върху дома си днес, дори ако пътувате или не сте наблизо. Може би просто искате да се обадите на вашето семейство, или може би е време да се задействате пролетното почистване, което отлагате отдавна.

Лъв

Вашият авторитет ще бъде оспорван в даден момент днес, но ще успеете да се справите. Всъщност, ако освободите притесненията на егото, може да излезете с много по-добра репутация. Обърнете внимание!

Дева

Изненадващо посещение или инцидентно погрешно посочване означава, че днес ще чувствате града си като чужд - и ще му се наслаждавате с огромно удоволствие! Вашата велика енергия ви помага да получите още повече от живота си.

Везни

Наистина е много лесно да отидете твърде далеч днес. Твърде забавно ви е, за да забележите, че не пренебрегвате някои наистина важни неща днес. Опитайте да наблюдавате себе си или помолете приятел да го направи.

Скорпион

Днес ще ви се струва, че всичко се чупи или съсипва. Може да става въпрос само за материални неща, но може да се отнася и за отношенията ви с хората. Трябва да сте в състояние да запазите всичко в главата си.

Стрелец

Погледнете малките детайли втори, дори трети път, преди да вземете някакво сериозно решение. Необходимо е да бъдете малко скептично настроени към детайлите, за да не пренебрегнете някои, който всъщност е важен.

Козирог

Днес не е подходящ момент да мълчите. Дори ако сте недоволни, трябва да се отворите и да кажете на хората как се чувствате. Това е един от онези дни, когато вашето мнение може да наклони везната в другата посока.

Водолей

Дайте свобода на странностите си днес, без значение кой гледа. Ако някой ви каже нещо, просто се усмихвайте и се преструвайте, че не знаете за какво говори.

Риби

Днес не би трябвало да имате много неприятности, които виждате през булото на илюзията днес. Хората около вас днес се чувстват много самодоволни. Използвайте интуицията си днес.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay