Дневен хороскоп за вторник, 19 август 2014

Какво ли са ви подготвили звездите за втория ден от работната седмица...

Дневен хороскоп за вторник, 19 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега проверете какво ви очаква днес, ако сте...

Овен
Днес ще преосмислите живота си, а в допълнение и ще успеете да се ангажирате с нещо ново. Звездите определено са на ваша страна и пазят гърба ви. Ако имате проблеми, сега е моментът да се вземете в ръце, за да ги решите.  

Телец
Колкото и да не ви се иска, тъкмо сега е моментът да се погрижите за изпълнението на отдавна дадено от вас обещание. Днес креативността и оригиналността определено са на ваша страна. Възползвайте се, за да блеснете на работния фронт.

Близнаци
Първоначално може и да имате усещането, че денят ви започва прекалено тежко и натоварено, но именно днес звездите са на ваша страна и ви помагат да отхвърлите възможно най-много работа, за да може вечерта да се насладите на гарантирано спокойствие и дългоочаквана почивка.

Рак
Погрижете се за духовното си здраве днес. Обмислете чувствата и емоциите си и при необходимост преподредете приоритетите си. Ако имате възможност, излезте на разходка сред природата, за да си починете по-добре.

Лъв
Днес е чудесен ден да обсъдите проблеми от различно естество, които ви притесняват напоследък - както с колеги, така и с близки хора. Звездите са на ваша страна и доводите ви ще бъдат не само чути, но и разбрани правилно.

Дева
Перфектен ден за почивка и разходка сред природата. Ще мислите позитивно и ще имате много енергия. Свежият въздух ще ви се отрази добре и ще ви подготви успешно за предстоящото раздвижване на кариерния фронт.

Везни
Имате нужда от почивка, затова не се напрягайте излишно на работа, а вечерта посветете на близки хора и приятели, в чиято компания ще релаксирате по най-добрия възможен начин.

Скорпион
Денят е идеален да обърнете малко повече заслужено внимание на социалния си живот. Вижте се с приятели, поканете гости и направете нещо забавно, което да ви зареди с положителна енергия за остатъка от предстоящата седмица.

Стрелец
Макар и да ви се иска всички около вас да изчезнат, за да останете сами с мислите си, тази идея не е особено добра. Преминавате през тежък период и депресивното ви настроение би взело превес ако се затворите по този начин. Вместо това потърсете приятелска подкрепа.

Козирог
Днес сте настроени творчески и креативността ви ще изумява всички наоколо. Не забравяйте да записвате идеите си, за да се възползвате от тях в близко бъдеще.

Водолей
Време е да се стегнете и да се захванете с реализирането на отдавна планирани и дълго отлагани задачи. Преосмислете приоритетите си и отделете неотложната работа от нещата, които могат да почакат.

Риби
Днес ще бъде много добър ден за вас. Очакват ви новости - както в професионален, така и в личен план. Посрещнете ги с отворени обятия и започнете да се чувствате уверени в себе си - това ще ви носи само добри резултати в бъдеще.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay