Дневен хороскоп за вторник, 19 юли 2016

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 19 юли 2016

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във  Facebook!

Овен

Плановете ви зависят от влиятелно покровителство във вторник, но вечерта ще бъдете доста доволни от свършената работа и приходите. Ще се радвате и на признанието на колеги, партньори, клиенти за професионализма си, 

Телец

Труден вторник, валят служебни задачи, молби за услуги. Ще гледате да се отзовете на всяко желание, вашите близки и познати ви вярват, колегите разчитат на вас.

Близнаци

Трябва много по-грижливо да обмислите и подготвите плановете си за работа, нужно ви е силно покровителство и няма как веднага да си го осигурите. Но влиятелен човек ще се заинтересува от идеите ви, за необвързаните нещата може да са и по-лични.

Рак

Ще се натъкнете на пречки и критики, а трябва да избягвате поводите за спор с колеги, клиенти, близки. Отдъхнете, обмислете плана си, подгответе изявите си – скоро ще се види, че старанията ви не са били напразни.

Лъв

 Може да получите доста оферти за съвместна дейност, преценявайте точно с кого и с какво се захващате, има доста хитреци и използвачи в обкръжението ви. Планирали сте всичко подробно, но ако се съобразите с обстоятелствата ще спечелите повече.

Дева

Трябва да се погрижите за тонизирането си, не се чувствате бодри. Ако сте в командировка не се дръжте припряно, път срок няма. Денят носи по- малко, но сигурни приходи.

Везни

Внимавайте с партньорите, в някои екипи хората почват да си правят номера, хитруват зад гърба на колеги и близки. Ако имате спорове с приятели, ще се намерят посредници, които да ви помирят, а и вие помагайте за разбирателството между роднини, познати – и това е победа.

Скорпион

Имате добри условия за самостоятелна изява, идеи никога не ви липсват. Не подценявайте и търсенето на съмишленици, дори да ви възлагат по-леки задачи, направете всичко за успеха на проекта, с който сте се захванали.

Стрелец

Трябва да бъдете много внимателни с хората в обкръжението си, споровете бързо ще влошават отношения . Скоро ще се убедите, че сте искали неща, които не са чак толкова важни.

Козирог

Във вторник трябва да преодолеете доста пречки в работата. Не забравяйте предпазливостта и си правете етапни оценки. Някои от вас скоро ще се ангажират с друга дейност, старата вече не е така доходоносна.

Водолей

Във вторник работата ви не върви много. Потърсете верни приятели, с които да споделите проблеми и идеи, бързо ще забравите за песимистичните настроения.  Всичко ще върви по план и няма да ви липсват пари.

Риби

Този вторник деловата ви позиция не е много силна, но ще се справите със сериозните пречки при изпълнение на задачите си.  При доста от вас проблемът е, че откривате хубави шансове за изява, но не действате. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay