Дневен хороскоп за вторник, 2 декември 2014

Дали вторият ден от месеца ще ви донесе нещо интересно?

Дневен хороскоп за вторник, 2 декември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Очаква ви доста интересен ден в професионален план. Ще имате върхове за покоряване в работата, но в общи линии няма да ви остане енергия за друго.

Телец
Иска ви се да оставите всичко, нали? Е, днес не е най-подходящият ден за това. По-скоро се опитайте да откриете положителното в създалата се ситуация.

Близнаци
Няма как да се преструвате, че сте безчувствени. Подобно поведение е направо опасно за нервната ви система! По-добре започнете да показвате емоциите си - и вие, и околните ще се почувствате по-добре от това.

Рак
Сякаш мисълта ви се рее нанякъде и въобще не можете да се концентрирате днес. Ето защо ще имате някои малки проблеми в работа. Не позволявайте обаче те да повлияят на настроението ви.

Лъв
Не е възможно да промените хода на събитията, които стартираха наскоро вследствие на ваше решение. Ще трябва да се справите с предизвикателствата, касаещи житейския ви път.

Дева
Опитайте се да бъдете търпеливи спрямо хората, които не се движат с вашето темпо. Може би колегите ви дразнят с некомпетентността си - просто ги оставете да се оправят сами.

Везни
Не може да се каже дали сте прави - определено спорът, който ще водите днес обаче, ще има сериозни последствия върху настроението ви.

Скорпион
В личен план ще имате доста приятни емоции днес. С половинката ви нещата вървят идеално! Ако пък сте необвързани, звездите са изключително благосклонни към някое ново любовно начало. Ще трябва обаче вие да направите първата стъпка.

Стрелец
Очакват ви успехи в работа, които ще стартират още днес. Финансовото ви състояние значително ще се подобри, така че няма да се притеснявате за пари.

Козирог
Не може да се каже, че се чувствате на мястото си. Помислете дали не трябва да промените нещо в живота си?

Водолей
Ужасно трудно е да поддържате темпото, което сами сте си наложили. Днес ще осъзнаете, че имате нужда от почивка. Вземете си отпуска или болничен, за да посветите малко време на себе си.

Риби
Предстои ви доста приятен ден - нова придобивка ще ви радва през цялото време. Най-сетне ще съумеете да сложите в ред мислите си, а това със сигурност ще ви направи доста щастливи. 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay