Дневен хороскоп за вторник, 2 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 2 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес се чувствате уязвими – всичко дребно може да ви разстрои или да ви извади от релси. Не губете енергията си за глупости и не взимайте всяка дума за обида, понякога само ви се струва, че другите имат задни мисли.  

Телец

Вървете напред в плановете си, но стъпвайте внимателно, защото подводни камъни няма да липсват. Сега е моментът да покажете на останалите колко сте надарени, умни и способни. Само не се главозамайвайте.

Близнаци

Бъдете по-активни днес – имате всички дадености да се справите успешно с работата си. Чувствате се жизнени и енергични, балансирани сте и малко неща могат да ви спрат. Хванете вълната и скоро ще жънете успехи.

Рак

Не разочаровайте партньора си, приятелите, колегите или близките си. Спазвайте нещата, които казвате и не отказвайте помощ ако ви помолят. Скоро и на вас ще ви се наложи да поискате услуга.

Лъв

Внимавайте какво казвате и най-вече как го казвате. Обещанията могат да ви изиграят лоша шега, особено ако решите, че няма да ги спазите по-късно.

Дева

Днес помислете за смяна на тактиката – старите методи вече не действат, за да постигате желаното в работата. Намалете физическата активност и пестете енергията си, защото се чувствате уморени и без това.

Везни

Струва ви се, че задачите ви идват в повече, но не е много ясно дали това е резултат от мениджърска грешка или просто ви мързи. Опитайте се да сте обективни преди да се запътите към офиса на шефа си и да направите скандал.

Скорпион

Късметът ви съпътства днес, но ако искате да постигнете трайни резултати в нещо, няма да е лошо и да положите малко усилия. Не действайте на своя глава, консултирайте се с колегите и шефовете си.

Стрелец

Днес има добри условия да взаимодействате със света и да постигнете желаното, но не е изключено и да бъдете въвлечени в някаква тайна или интрига. Каквото и да ви споделят, запазете го за себе си – така ще е най-добре за самите вас.

Козирог

Потенциалът ви днес ще се реализира благодарение на добрите ви комуникативни способности, любопитството ви и активността. Но внимавайте да не прекалите с ентусиазма, защото можете да си навлечете недоволството на околните.

Водолей

Ситуацията започва да се успокоява и да се връща към нормалното. Вие ставате по-позитивни, а емоциите ви се балансират. Отделете време за решаване на финансови въпроси и за преговори.

Риби 

Днес ще сте в движение, вероятно ще трябва да обиколите различни места и да отделите време за подписване на документи. Атмосферата около вас е спокойна, ако се наложи потърсете помощ от колеги.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay