Дневен хороскоп за вторник, 21 октомври 2014

Какво да очаквате от втория ден на новата седмица?

Дневен хороскоп за вторник, 21 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега разберете какво ще ви се случи днес...

Овен
През цялата сутрин бъдете подготвени за събитие, което ще промени плановете ви за деня. Днес нищо няма да се случва така, както сте го планирали. Няма нужда да се притеснявате - изненадите понякога могат да бъдат и приятни!

Телец
В ранния следобед ще станете неволен свидетел на случка, която не ви засяга лично, но има голямо значение за ваш близък приятел. Изправени сте пред дилемата дали да му признаете онова, което знаете, или да си замълчите. Помислете добре - информацията, която ще научите, не е никак маловажна! 

Близнаци
Стресът, причинен ви напоследък от независещи от самите вас събития, постепенно си отива от ежедневието ви. Положете всички усилия да не обръщате внимание на неща, които няма как да промените. Имате нужда от спокойствие - постарайте се да си го осигурите! 

Рак
Денят за вас е повече от прекрасен. На пръв поглед дребни преживявания и емоции ще повдигнат настроението ви и ще ви накарат да се чувствате както никога досега. Насладете се на страхотния ден, без да го помрачавате излишно с лошо настроение.

Лъв
Обичате близките си и сте готови на всичко за тях. Когато обаче те злоупотребят с добрината ви, сте готови да им се противопоставите. Именно пред такава ситуация ще бъдете изправени днес.

Дева
Откога не сте правили нещо само за себе си? Семейните задължения и ангажиментите в работа отнемат цялото ви време и ви затрупват с многобройни задачи. Отделете поне 60 минути от времето си днес, за да направите нещо за себе си. Поглезете се!

Везни
Не сте фен на споровете и предпочитате дипломатичното решение на всеки конфликт. В рамките на днешния ден обаче ви се налага да използвате малко по-различен подход. В противен случай рискувате да не излезете от словесния сблъсък като победител.

Скорпион
Вторник за вас не е нищо друго освен втория работен ден от седмицата. Съсредоточени сте изцяло върху задълженията си и рискувате да пропуснете интересно събитие, в което можете да станете участник в края на деня. Позволете си да разпуснете  - няма нужда всичко, което се случва в живота ви, да е свързано с работа.

Стрелец
Денят е натоварен и носи много грижи и вълнения. Задачи, които трябва да бъдат изпълнени в срок, задължения вкъщи, които не търпят отлагане - в края на деня ще бъдете наистина изморени. Но удовлетворението от свършената успешно работа ще надвие чувството на умора.

Козирог
Мечтателската ви натура днес ще ви отведе на места, които винаги сте искали да посетите, но не сте имали шанса да го направите. Може би трябва да преосмислите къде да прекарате следващата си почивка. Защо да не си подарите едно от удоволствията, за които от толкова време жадувате?

Водолей
Играта на недостъпност, която разигравате напоследък, може би е време да приключи. Помислете накъде отиват отношенията с новата ви тръпка в любовен план. Не можете да отлагате решението си вечно.

Риби
Днес ще ви бъде напомнено по заобиколен начин кои са най-важните неща в живота. Обръщайте внимание на детайлите. Денят носи много мъдри уроци - трябва само да успеете да ги разпознаете.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay