Дневен хороскоп за вторник, 21 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 21 юни 2016

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Преследва ви усещане за непълноценност и неудовлетвореност от живота. Това е просто моментно настроение, което не трябва да взимате насериозно. Обградете се с позитивни хора, които ще върнат вярата ви в доброто.

Телец
Средното положение не е най-добрата позиция за вас. Искате винаги да сте на първо място във всичко, с което се захванете. Необходимо е да положите малко повече усилия, ако искате да успеете и този път.

Близнаци
Времето ви е прекалено ценно, за да го пилеете в дейности, които не ви доставят удоволствие, и с хора, с които не се разбирате особено добре. Не си позволявайте да правите компромис със себе си.

Рак
Дребна спънка ще ви накара за миг да се усъмните в способностите си. Не е добре вярата ви в самите вас да бъде убивана при всеки малък проблем. Поработете върху самочувствието си.

Лъв
Опасно е да си играете с чувствата на човек, към когото не изпитвате абсолютно никаква привързаност. Безкомпромисни сте и правите това, което ви харесва. Напълно възможно е да го ранявате повече, отколкото предполагате.

Дева
Хванали сте се здраво за ръката на половинката си и просто отказвате да се отскубнете от нея. Всеки човек има право на лична свобода - с поведението си рискувате да задушите любимия си човек с ревност и да го принудите да търси изход от ситуацията.

Везни
Средствата, които използвате, за да постигнете целите си, не са особено благородни. Помислете дали за вас важи максимата "Целта оправдава средствата” и ако решите, че не - поправете поведението си.

Скорпион
Сутринта ще бъде спокойна, но за сметка на това следобедът ще е особено натоварен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които определено не попадат сред вашите лични задължения.

Стрелец
В живота ви е напът да се случи нещо, което ще можете да споделите само с най-близките си хора. Преценете кой заслужава доверието ви, защото е много вероятно да се наложи да пазите в тайна случващото се.

Козирог
Бремето, което носите, не само ви тежи, но и съсипва настроението ви. Днес ще ви бъде предоставена възможност да се освободите от товара, като споделите информацията, която знаете, с друг човек. Дали обаче това е правилната постъпка?

Водолей
Липсва ви мотивация на работното място и това се отразява на креативността и продуктивността ви. Всеки човек има добри и лоши дни. Постарайте се това мрачно настроение да не продължи дълго.

Риби
Днес ще разберете дали онова нещо, за чието осъществяване се молите от толкова много време, ще стане реалност, или не. Каквото и да се случи - няма да можете да промените положението.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay