Дневен хороскоп за вторник, 22 юли 2014

Какво ли ви предстои днес?

Дневен хороскоп за вторник, 22 юли 2014

Ако искате всеки ден да научавате благоразположени ли са звездите към вашата зодия, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес късметът е на ваша страна - ще имате възможност да покажете на какво сте способни. Все пак не злоупотребявайте и положете малко усилия.

Телец
Колкото и да не ви се вярва, трудното тепърва започва. Днес отделете време да планирате внимателно предстоящите ви ангажименти. 

Близнаци
Сякаш всички са се настроили срещу вас - поне такова усещане имате. Преглътнете себелюбието си и ще разберете, че просто сте обидили околните с действията си. 

Рак
Покрай приятните мигове през последните дни напълно сте забравили за обещанията си. Наближава времето, в което ще трябва да ги изпълните обаче!

Лъв
Днес имате шанса да помогнете на приятел и не бива да се колебаете. Имайте предвид, че скоро ще ви се наложи да се обърнете към него.

Дева
Пътят ви е осеян с трудности, но не се отказвайте. Още повече, че усилията ви ще бъдат възнаградени двойно.

Везни
Няма как да скриете от себе си, че някой доста ви вълнува. Отдайте се на чувствата си без страх, дори да нараните някого - няма как всички да са щастливи. 

Скорпион 
Имайте предвид, че ви предстоят чудесни мигове, които ще останат завинаги в спомените ви. Отпуснете се и им се насладете. 

Стрелец 
Следвайте целите си, за да пожънете успехи. Само така след време ще изпитвате задоволство вместо разочарование.

Козирог
Вероятно осъзнавате, че днес няма да свършите абсолютно нищо. Това е така, защото звездите са ви отредили душевно споскойствие за сметка на концентрацията. 

Водолей
Огледайте се наоколо - някой ваш близък иска одобрението ви, но вие все се отнасяте пренебрежително с него. Поправете грешката си, докато не сте го наранили необратимо. 

Риби
Днес е начало на нов период от живота ви. Ще се чувствате осезаемо по-удовлетворени от заниманията си и от околните.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay