Дневен хороскоп за вторник, 23 септември 2014

Представителите на всяка зодия ги очакват различни неща днес

Дневен хороскоп за вторник, 23 септември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Странно е, че приемате всичко толкова лично. Замислете се, че може би хората не искат да ви обидят или наранят, а просто са такива. Не бихте могли да ги промените, затова се опитайте днес най-сетне да свикнете с техните особености.

Телец
Имайте предвид, че днес ще срещнете стар приятел, но ще осъзнаете, че и двамата сте се променили твърде много. Не очаквайте разговорът да тече гладко и приятно, по-скоро ще се изнервите.

Близнаци
Вашите близки са нащрек, защото очакват от вас поредна порция емоционални изблици. Днес обаче най-сетне ще се почувствате по-добре в сравнение с миналите дни. Кризата, в която е попаднал личният ви живот, скоро ще отшуми.

Рак
Иска ви се да бъдете част от нещо грандиозно, но сами не намирате кураж да го стартирате. Днес обаче идеите ви ще поемат в друга посока и ще съумеете да направите първата стъпка към сбъдването на мечтите си.

Лъв
Странно е как времето минава, а вие отказвате да приемете това. Хората се променят, мечтите им - също. И тъкмо днес за вас ще бъде най-добре да останете сами и да си дадете сметка докъде е стигнала промяната във вашето съзнание.

Дева
Не подценявайте силата на самовнушението днес - именно тя ще бъде в основата на всичките ви проблеми. В края на деня ще се срещнете с човек, който ще съумее да ви помогне на емоционално ниво.

Везни
Днес работата ви отегчава дотолкова, че сте готови да се скарате с всекиго. Не прибързвайте в реакциите си- другите не са виновни за вашата неудовлетвореност. По-скоро се концентрирайте в ангажиментите си, за да се изтърколи този ден.

Скорпион
Вашата енергия привлича околните като магнит. Днес ще ви е трудно да се отървете от онези, които изпитват спешна нужда да общуват с вас.

Стрелец
Денят е доста странен - първо вкъщи ще имате неочакван разговор, не задължително неприятен. След това пък в работа ще изпитвате затруднения. В крайна сметка обаче ще съумеете да се справите с всички трудности.

Козирог
Изпитвате непозната тръпка към свой колега. Опитайте се да си изясните сами за себе си дали това не е фатално привличане? Или просто забраненият плод ви блазни? Звездите поставят под въпрос потенциала на подобна връзка.

Водолей
Имате чувството, че сте в омагьосан кръг - работа, семейство, работа, семейство... Затова днес трябва да се видите със свои приятели, да споделите нещата, които ви тормозят и да се освободите от това емоционално бреме поне за малко.

Риби
Днес във всичко ще ви върви без изобщо да полагате усилия. Ще приключите с ангажиментите в ранния следобед, а вечерта ще имате много приятна среща. Спокойни сте и тъкмо такива трябва да бъдете!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay