Дневен хороскоп за вторник, 23 юни 2015

Какво предстои?

Дневен хороскоп за вторник, 23 юни 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Обмисляте възможността да промените кардинално своето ежедневие. Смяна на работното място, промяна във всекидневните навици и дейности - каквото и да предприемете в рамките на днешния ден, ще ви донесе успех в дългосрочен план.

Телец
Факт е, че по-голямата част от приятелите ви не одобряват решенията, които взимате напоследък, и които засягат личния ви живот. В крайна сметка само вие знаете кое е най-доброто за вас - така че слушайте вътрешния си глас.

Близнаци
Хрумва ви идея, която първоначално ще ви се стори невъзможна за изпълнение. Вие сте толкова борбен характер, че за вас няма нещо, което да не можете да постигнете. Съставете си подробен план за изпълнението на целта си и го следвайте сктриктно.

Рак
Трескавата подготовка за предстоящо важно събитие отнема цялото ви свободно време. Имате нужда от почивка и време за себе си. Опитайте се да си ги осигурите, независимо колко невъзможна ви се струва тази задача.

Лъв
Денят започва с финансови проблеми, които ще ви натоварят и ще ви принудят да търсите алтернативен начин за справяне с проблемите от материално естество. Внимавайте - не предприемайте нищо, което ще ви забърка в нечисти сделки, и ще ви докара дългове.

Дева
Успявате бързо да се справите с важна и неотложна задача на работното място, която, незнайно защо, е поверена точно на вас. Това е тест за способностите ви и умението ви да се справяте с много неща едновременно и то за максимално кратко време. Преминавате го успешно.

Везни
Иска ви се да крещите, но сте задължени да останете тихи и смълчани. В живота ви се случват неща, които ви напрягат и имате чувството, че няма да издържите на напрежението. За да преминете успешно през тях обаче трябва да запазите всичко за себе си - не можете да се доверите на никого…

Скорпион
Имате нужда от рамо, на което да се облегнете. Сред приятелския ви кръг от хора има лице, на което можете да се доверите безрезервно. То ще бъде за вас опора и най-верен приятел.

Стрелец
Тежи ви фактът, че от много време не сте виждали човек, на когото страшно много държите. Не обичате да оставяте взаимоотношенията с приятелите си на заден план, но този път сте допуснали това, по една или друга причина. Поправете грешката си.

Козирог
За вас най-привлекателната страна у човек от срещуположния пол е интелигентността. Днес ще я откриете у човек, който едва познавате, и това ще привлече вниманието ви към него. Опитайте се да го опознаете по-добре.

Водолей
Отношението ви към събитие, което би трябвало пряко да ви засяга, е твърде неутрално. От това, което се случва в момента около вас, зависи и собственото ви благополучие. Бъдете по-внимателни и обръщайте внимание дори на подробностите.

Риби
Усещате леко смущение в отношенията си с половинката. Знаете от какво е породено то, но не сте наясно с това как да се справите с него. Поговорете открито с човека до себе си и заедно ще откриете начин да се справите с проблема.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay