Дневен хороскоп за вторник, 24 март 2015

Звездите са доста щедри днес

Дневен хороскоп за вторник, 24 март 2015

Овен 
Очакват ви приходи, които изобщо не са влизали в плановете ви. Страхотни новини за всички овни! 

Телец 
Тъй като днес някой ваш близък приятел ще иска да ви изненада, ще получите страхотен подарък или ще научите блага вест. При всички положения ще бъдете радостни през целия ден. 

Близнаци 
Трудно ви е да си представите живота си без своя партньор. Днес обаче трябва еднозначно да му покажете колко много означава за вас. Иначе рискувате да си тръгне неочаквано! 

Рак 
Раздвоени сте - от една страна сте мотивирани да работите, от друга шефовете ви са изключително некомпетентни и не могат да осъзнаят колко много неща вършите. Може би е време да смените фирмата? 

Лъв 
Искате да поемете по нов и вълнуващ път, но все не ви остава време да обмислите решението си. Животът обаче си тече, затова побързайте! Днес е добро време да промените плановете си. 

Дева 
Предстои ви ден, изпълнен с прекрасни емоции. Чувствате се в хармония със себе си и затова всичко ви се получава без усилие.

Везни 
Сякаш вашият ангел хранител бди над вас - неприятностите не смеят да припарят! Днешният ден ще е белязан с възход, касаещ личния ви живот.

Скорпион 
Недейте да съдите много строго своите близки. Единственото, което се опитват да направят, е да ви помогнат. Бъдете сигурни! 

Стрелец 
Струва ви се, че днешният ден е по-дълъг от обикновено. Вечерта обаче ви е приготвила невероятна изненада и всичко друго ще бъде без значение!

Козирог 
Напоследък нямате желание за работа. Тъкмо днес обаче ще трябва да се съсредоточите. В замяна ще получите одобрение от шефа, а може би и паричен бонус!

Водолей 
Вашата аура напоследък заразява останалите с добро настроение - толкова е силна! Възползвайте се от благоразположението на звездите, за да вземете важно решение, касаещо вашето бъдеще.

Риби 
Животът ви е просто прекрасен и вие много добре го знаете! Днес ви предстои да опознаете любимия човек в още един аспект, който силно ще ви впечатли. И още повече ще го заобичате!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay