Дневен хороскоп за вторник, 24 ноември 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 24 ноември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще забележите промяна в поведението на половинката си, която не е никак маловажна за отношенията помежду ви. За да разберете напълно за какво става въпрос, поговорете открито с човека до себе си. Така ще разсеете всякакви съмнения.

Телец
Борите се с несправедливостта по света, но понякога ви се струва, че битката ви е напразна. Злото не може да бъде изкоренено изцяло, но дори и най-малката победа над него си струва усилията. Не се отказвайте от мисията си!

Близнаци
Обичате да сте наясно с това какво ви очаква, но днешният ден е пълен с изненади. Не сте фен на организираните такива, но днес ще се сблъскате и с този тип непланирани преживявания. Поставете усмивката на лицето си, за да не обидите хората, които са се постарали да ви зарадват.

Рак
Въртите се около хора, които не са добър еталон за подражание. Малко или много започвате да се влияете от техния начин на живот, като го копирате и усвоявате все повече. Осъзнайте сляпата си подчиненост навреме, за да не ви доведе до катастрофални последици.

Лъв
Всяка информация, която ви попадне под ръка, предавате дословно на свой близък човек, независимо за какво се отнася. По този начин играете ролята на доносник, която не е особено завидна. Помислете защо му е на този човек да знае всичко, което се случва в живота ви.

Дева
Капризите ви объркват хората около вас и дори имат силата да ги отблъснат. Недейте да предявявате претенциите си всяка минута от всеки ден - трябва да знаете, че невинаги нещата могат да се случат така, както вие искате.

Везни
През целия ден вдигате толкова шум около себе си, че направо не е за вярване какви могат да бъдат ефектите от това ваше поведение. Очаквайте изненади, които не сте могли да предвидите.

Скорпион
Обиждат ви думи, изречени уж случайно, но точно така, че да ги чуете. Те са насочени директно към вас и целят да предизвикат гнева ви. Не се поддавайте на емоциите, за да не позволите на злосторниците да постигнат своето.

Стрелец
Денят няма да бъде от онези, които остават в съзнанието за дълго време напред. Нищо необикновено няма да ви се случи, а даже напротив - затънали сте в рутината на ежедневието и ви е доста трудно да се измъкнете от нея.

Козирог
Днес ще сведете покорно глава пред проблем, който иначе можете да разрешите. Вие обаче решавате да се примирите и да заобиколите неприятностите вместо да се изправите лице в лице с тях. Бягството няма да доведе до нищо добро.

Водолей
За да стигнете мястото, към което сте се запътили, трябва да изиграете правилно картите си. А това можете да направите само ако обмисляте внимателно всеки свой ход. Бъдете една крачка пред противника и не прибързвайте в действията си.

Риби
Средата на деня ще ви сблъска със заплетена ситуация на работното място, разплитането на която ще продължи до вечерта. Възможно е дори да поработите извънредно, за да успеете да се справите с натрупалите се през това време задачи.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay