Дневен хороскоп за вторник, 25 ноември 2014

Какъв ще бъде вашият ден?

Дневен хороскоп за вторник, 25 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще получите неочаквано заплащане, което ще стабилизира значително финансовото ви състояние. Вследствие на това събитие всичко останало ще ви се струва чудесно.

Телец
Имате предчувствие, че нещо значимо ще се случи днес. Не сте далеч от истината - ще разберете отдавна пазена тайна, която ще промени живота ви. Дано да е към добро!

Близнаци
Сякаш днешният ден е настъпил, само за да се сдобиете най-сетне с малко време за почивка. Напоследък сте доста заети, затова днес си отдъхнете. Отдайте се на хобитата си и инвестирайте няколко часа в името на доброто настроение!

Рак
Днес някой ще се опита да ви нарани, но вие ще намерите сили да се справите с емоциите. Бъдете силни, защото тъкмо този човек въобще не си заслужава усилията. Много скоро ще разберете защо!

Лъв
Трудно ви е да живеете така - не ви остава почти никакво свободно време. Днес ще имате шанс да вземете решение, което ще промени живота ви в близките месеци. Готови ли сте за промяна?

Дева
Денят ще ви предостави толкова много приятни емоции! В работа ще завършите успешно проект от огромно значение. Отгоре на всичко у дома ще ви чака приятна изненада. Радвайте се на малките неща и бъдете щастливи!

Везни
Личният ви живот преминава през изключително интересен етап е момента. Ако сте обвързани, ви предстои да поемете в нова и по-добра посока заедно с партньора си. В случай че нямате човек до себе си, тъкмо днес ще го срещнете. Отваряйте си очите на четири!

Скорпион
Иска ви се да оставите всичко и да отидете надалеч. Скоро ще имате достатъчно време да посетите местата, за които все не ви стигаше време досега. Насладете се на новия период от живота си, защото всеки край е ново начало!

Стрелец
Не позволявайте днес никой да ви казва какво да правите! Звездите повеляват да следвате сърцето и ума си, защото в момента съдбата е изцяло във вашите ръце.

Козирог
Няма начин да пренебрегнете организма си. Той ви казва, че имате нужда от едно-единствено нещо: почивка! Вземете си болничен или отпуска и просто посветете времето си на себе си.

Водолей
Днес ще трябва да проявите търпение и да включите на режим "Изчакване". Не се притеснявайте, промените няма да се забавят много. Просто днес не е ден за значими събития.

Риби
Този вторник ще ви донесе огромни дози креативност - с лекота ще се справите с всичките си задачи, и то по интересен начин. Усилият ви няма още дълго да остават незабелязани. Може би скоро ще смените работата си за нещо доста по-добро.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay