Дневен хороскоп за вторник, 26.07 2016 г.

Денят обещава това за Вас...

Дневен хороскоп за вторник, 26.07 2016 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Faceboook!


Овен 

Ще получите новини, които ще ви разстроят и развалят настроението Ви. Хубавото е, че ще усетите силната подкрепа на любимия си човек и ще видите колко много държи на Вас.

Телец

Ще отворите нова страница в професионален план, която ще е успешна. Иначе ще имате желание да се отдадете на любовни авантюри. Ако сте обвързани, внимавайте, тъй като това няма да остане скрито.

Близнаци

Ще трябва да взмете важно решение, но ще ви е трудно да го направите. Ще се колебаете и няма да знаете как да постъпите. Въпреки това, не оставяйте на някой друг да решава вместо Вас.

Рак

Ще се чувствате добре и ще се справяте с всичко започнато по великолепен начин. Трудностите идват по отношение на партньора ви. 

Лъв

Днес ще сте много неоргазнизирани и разхвърляни. Това идва от това, че всичко около Вас е много динамично и трудно отговаряте на създалата се ситуация.

Дева

Не оставяйте да дължите пари на някого днес. Изчистете сметките си, за да се радвате на добри взаимоотношения след това.

Везни

Ще имате желание да избягате от настоящето и да се върнете в миналото. Приемете реалността такава, каквато е. 

Скорпион

Имате чувството, че губите контрол над ситуацията. В личен план ще имате много спорове с човека до Вас.

Стрелец

Обзема ви отново така присъщия за Вас оптимизъм. Ще се носите на крилете на любовта. Всичко ще бъде във ваша полза и късметът ще бъде на Ваша страна.

Козирог

Днес ще сте изнервени, защото ви занимават с неща, които не са във вашите компетенции и задължения. Игнорирайте ги и наблегнете на важните за Вас неща.

Водолей

Възможно е днес да не се справяте много добре със задълженията си в работата, което ще бъде забелязано от ръководството и няма да пропуснат да ви направят забележка. Нека това не ви отчайва.

Риби

Днес ще има много промени около Вас, на които ще се наложи да отговорите бързо и адекватно. Вечерта е подходяща за излизания с приятели.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay