Дневен хороскоп за вторник, 26 април 2016

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за вторник, 26 април 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Истината е, че не си давате сметка колко силни хора сте и колко много потенциал има у вас, който очаква да го реализирате. Поставете си своите цели и не търсете одобрените на никого за тях, а действайте.

Телец
Ще се радвате на приятни часове сред своите близки и ще бъде топло, уютно и весело. Точно от това имате нужда в момента, защото се намирате на житейски кръстопът и не знаете накъде да поемете, но близките ви ще ви помогнат.

Близнаци
Подготвени сте за събитията, които ви предстоят и без да изпадате в крайности на духа, ще ги следвате. Бъдете търпеливи към близките си и им помогнете да преодолеят проблемите си, за да не се отразят на отношенията ви.

Рак
Днес трябва да сте непоколебими, в онова което искате да направите. Всъщност един добър ден, но не забравяйте, че винаги, когато спечелите е добре да раздадете безкористно част от себе, за да получите и вие нещо.

Лъв
Повечето от вас ще се посветят на дома и семейството. Отдайте им се и всички ще останат доволни. Отпадат колебанията ви по въпрос, който отдавна ви занимава. ще се почувствате доста по-свободни и решителни.

Дева
През този ден ще успеете да свършите доста неща, но е важно да знаете какво точно искате, а вие обикновено знаете. Днес ще сте по-толерантни към чуждата гледна точка и това ще ви помогне да научите доста нови неща.

Везни
Обръщайте по-голямо внимание на хората, които са непосредствено до вас. Те винаги ви помагат в трудни мигове и сега е времето да върнете жеста. Има човек, който не ви излиза от ума, но не е сигурно дали е точно този, за който се представя.

Скорпион
Ще преодолеете вътрешните си затруднения и с добри думи ще насърчите някого в реализацията на идеята му. Някой също ще ви предложи подкрепата си в решаване на свой проблем и с това денят ви ще стане по-светъл.

Стрелец
Днес атмосферата ще се насити с добри мисли и за сетен път ще се уверите, че споделения момент е най-ценен. Обичайте, раздавайте любов и няма как да сбъркате. Точният човек ще ви отвърне със същото и ще бъдете щастливи.

Козирог
Доста трезво ще преценявате ситуациите и въпреки това ще слушате сърцето си. Ще срещнете нови приятели и ще научите нови неща. Гледайте да стоите настрани от клюките, само ще ви отровят живота.

Водолей
Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари навици.

Риби
Днес ви връхлитат доста променливи настроения, също като пролетното време, но също толкова вдъхновяващи и животворни. Просто днес ще сте вдъхновител, организатор, новатор, вживейте се в тази роля.

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay