Дневен хороскоп за вторник, 26 май 2015

Какво предстои?

Дневен хороскоп за вторник, 26 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Грижите ви нямат край. Притеснени сте и това се отразява на работата ви. Личните тревоги, с които се сблъсквате в момента, изобщо не са за пренебрегване. Най-добре се погрижете за тях възможно най-бързо.

Телец
Доверявате се на хора, които биха се възползвали от вашата вяра в тях при първа възможност. Помислете добре на кого можете да разчитате и не залагайте надеждите си на хора, които едва познавате.

Близнаци
Гледната ви точка относно много неща в живота се разминава от тази на най-близките ви хора. Именно това е причината за спор с приятел днес. Научете се да приемате чуждото мнение - това, че не сте съгласни с него, не означава, че то няма своите аргументи.

Рак
Консуматорското поведение не ви е присъщо. Вие сте много над това да потребявате дадено благо, без изобщо да вникнете в същността му. Тогава защо се държите по този начин?

Лъв
Позволявате си да се държите безскрупулно през последните дни. Само защото не харесвате даден човек, не значи, че е правилно да се държите грубо с него. Покажете повече уважение към околните и най-вече - към себе си!

Дева
Задават се непредвидени финансови постъпления, които ще ви зарадват и ще ви накарат да действате, без да мислите. Не се втурвайте да харчите всичко, което получите днес. Заделете известна сума за всеки случай.

Везни
Изпитвате особена гордост от постиженията си. Добре е да сте доволни от това, с което се занимавате, и от крайния продукт, който създавате. Но недейте да се хвалите прекалено, защото действията са по-силни от думите.

Скорпион
Дължите извинение на човек, който несъзнателно сте обидили. Поднесете го, за да се спасите от чувството на вина, което неизбежно ще започне да ви преследва. Но се убедете, че сте искрени - ако не се чувствате виновни, няма смисъл да се залъгвате.

Стрелец
В рамките на деня ще ви хрумне идея, която в началото ще ви се стори абсурдна. С времето обаче ще осъзнаете нейните предимства и начини за изпълнение. Ако си съставите ясен план, можете да я осъществите в най-скоро време.

Козирог
Без да сте го планирали, се озовавате в центъра на невероятен скандал, който е съвсем вероятно да разруши не едно приятелство. Няма как да стоите далеч, тъй като вече сте замесени. Но поне се опитайте да успокоите напрежението чрез вродената си дипломатичност.

Водолей
Във вечерните часове на деня ще се случи нещо, което ще преобърне представите ви за истина и справедливост. Това ще бъде урок, който ще се окаже изключително ценен за вас.

Риби
Упокойте се и недейте да мислите само за онова, което може да се обърка. Предстоят ви важни събития и песимизмът няма да ви помогне да се придвижите напред. Имайте вяра в себе си и своите възможности!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay