Дневен хороскоп за вторник, 27 май 2014

Как се очертава да протече денят ви?

Дневен хороскоп за вторник, 27 май 2014

За да четете своя дневен хороскоп всеки ден, станете част от Jenite.bg във Facebook! Вижте какво ви очаква днес, ако сте зодия...

Овен
Имате нуждата от контакти днес, трябва да откриете някой, който се чувства по същия начин. Ще успеете да пробиете там, където дълго време сте имали неуспехи. 

Телец
Още сте на вълната на добрата енергия, която ви носи успехи. Чудесно време е да се измъкнете от задълженията си и да се позабавлявате. 

Близнаци
Сметките ви заливат и започвате да се чудите как ще се справите. Сега е моментът да вкарате в ред финансите си - скучно е, но трябва да се направи. 

Рак
Искате да се върнете обратно у дома си, без значение какво ще ви коства. Ще имате битови проблеми, за които ще намерите най-лесното решение.

Лъв
Обичате да работите само по големи проекти, но сега е твърде рисковано - отвсякъде ви дебнат опасности. В конкретния момент трябва по-скоро да работите в екип - само така ще се справите с трудностите. 

Дева
Опитайте се да възприемате реалността малко по-задълбочено. Пред вас ще се открият нови хоризонти. Времето е чудесно да подредите наново приоритетите си. 

Везни
Добре е да помогнете на семейството си и на стари приятели да се справят с проблемите. За това се погрижете за всичко днес. 

Скорпион
Вие сте в центъра на вниманието днес, околните ще се обръщат към вас и ще следят всяка ваша стъпка. За съжаление ще имате трудности в общуването, но се опитайте да запазите добрия тон. 

Стрелец
Днес ще сте доста притеснени, но всичко ще си дойде на мястото. Фокусирайте се върху това, което ви предстои, и не мислете за миналото. 

Козирог
Чувстото за дълг ви притска да направите нещо много по-голямо и по-добро, затова го следвайте - ще постигнете важни резултати. 

Водолей
Можете винаги да учите нови неща, но точно в момента сякаш не сте готови за информацията, която се опитвате да запомните. Внимавайте да не се претоварите!

Риби
Днешният ден ще ви задължи да общувате с кого ли не. Вие обаче сте харизматична личност и умеете да накарате хората да ви слушат. Вечерта е идеална за романтика с любимия човек.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 27.05.2014|20:49
Денят ми бе страхотен, познахте.
3
Не е посочен 27.05.2014|15:24
Ау романтика, да обаче с възглавницата. :)
2
Не е посочен 27.05.2014|15:09
хаха да не се претоварвам, трябва да го кажа на шефа!
1
Не е посочен 27.05.2014|12:58
Интересен хороскоп, накара ме да се замисля .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay