Дневен хороскоп за вторник, 28 октомври 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 28 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ви ще бъде доста динамичен. Предстои ви да завършите важен проект и мислите ви са насочени само към него. Ето защо е важно вечерта да се отдадете на заслужена почивка.

Телец
В перфектно здраве сте, не се притеснявайте. Дори днес да ви е малко лошо, то е по-скоро от нерви или се дължи на временно неразположение. Денят е идеален за срещи с приятели и обсъждане на общи планове.

Близнаци
Вашата аура днес има нужда от почивка. Твърде много се товарите с чуждите проблеми напоследък. Бихте могли да обърнете най-сетне малко внимание на себе си!

Рак
Странно ви е, че ваш приятел се държи дръпнато. Истината е, че е станал жертва на клюки, в които е повярвал. Вие трябва да прецените дали си заслужава да му доказвате отново, че държите на него.

Лъв
Сякаш сте занели, че днес ви очаква претоварен ден - психически сте подготвени за всички неприятни изненади. Ще се справите с трудностите и ще продължите напред с гордо вдигната глава.

Дева
Няма нужда да четете хороскопа си, защото днес ще бъде един доста спокоен ден. В общи линии няма да се случи нищо интересно... Е, поне ще може да си позволите кратка почивка преди края на седмицата.

Везни
В работа имате толкова много ангажименти, че днес ще се наложи да стоите извънредно в офиса. Не се изнервяйте допълнително - усилията, които полагате, няма да останат незабелязани!

Скорпион
Светът не се върти само около вас! По-добре не забравяйте тази истина, когато ви идва наум да се сърдите на някого, че не ви обръща достатъчно внимание. Тъкмо днес ще попаднете в такава ситуация, така че по-добре стиснете зъби и преглътнете обидата.

Стрелец
Денят е чудесен за безгрижен шопинг, бил той и след работа! Отдайте се на приятни емоции с приятелки и забравете за всичките си грижи.

Козирог
Възможно е някой днес да ви нарани, но недейте да реагирате прибързано. Дишайте спокойно, обмислете ситуацията и чак тогава може да предприемете нещо.

Водолей
Денят ви ще бъде спокоен и изпълнен с позитивни емоции. Вечерта ще занесете доброто си настроение вкъщи и ще заразите околните с усмивката си. Радвайте се на живота от все сърце!

Риби
Струва ви се, че околните твърде много ви се бъркат в личния живот. Не им се ядосвайте обаче, на тях просто нищо интересно не им се случва. Днес ви предстои нова доза незабравими мигове с любим човек!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay