Дневен хороскоп за вторник, 28 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 28 юни 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Не сте особено продуктивни през първия работен ден след дългата почивка. Въпреки че това е съвсем нормално, наистина е добре вече да опитате да се настроите на вълна "работа”.

Телец
Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието. Тази позиция обаче е доста отговорна и трябва да се убедите, че наистина я заслужавате. Бъдете пример за подражаниe за околните.

Близнаци
Отлагате изпълнението на дадена задача от дълго време насам и тя вече е просто неотложна. Залавяйте се за работа навреме, за да не се налага друг път да се надбягвате с времето.

Рак
Усещате липсата на близък човек, който е далеч от вас, а физическото разстояние прави вашата среща невъзможна. Трудно е, но няма как - трябва да се примирите с положението. Кой знае - може в бъдеще да бъдете по-близо един до друг, отколкото предполагате.

Лъв
Обещания се дават само тогава, когато сте сигурни, че можете да ги изпълните. Ще усетите раздразнението на ваш близък човек, когото сте уверили в нещо, което така и не сте изпълнили. Поправете грешката си.

Дева
Времената се менят, хората се променят. Няма как да очаквате отношението на околните към вас да остане същото. Нито пък вашето към тях. В живота има раздели и срещи - приемете и двете като нещо съвсем нормално.

Везни
Не скачайте в дълбокото! Изобщо не сте сигурни дали идеята, която се върти в главата ви, ще проработи. Понякога рискът си заслужава, но точно в този случай той не е най-добрата идея.

Скорпион
Имате чувството, че говорите сами на себе си. Опитвате се да убедите свой приятел в истинността на нещо, но той като че ли просто отказва да ви послуша. Направили сте какво трябва - от там нататък изборът е изцяло негов!

Стрелец
Очаквайте появата на човек, когото не сте виждали от години, но който не престава да се върти в мислите ви. Изненадата ще бъде особено приятна и ще осмисли целия ви ден! Насладете се на емоциите.

Козирог
Всичко, за което някога сте си мечтали, наистина може да стане реалност. Звездите са на ваша страна, стига да положите необходимите усилия от ваша страна.

Водолей
Сутринта е благоприятна за финансови сделки и важни работни срещи. Умеете да се справяте перфектно в напрегнати ситуации на работното място и днес това ще си проличи.

Риби
Хвалите се прекалено много е постиженията си. Всичко е до време - ако не продължавате да доказвате себе си и уменията си, няма как да затвърдите доверието, което околните ви гласуват.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay