Дневен хороскоп за вторник, 29 април 2014

Ще бъде ли ползотворен днешният ви ден?

Дневен хороскоп за вторник, 29 април 2014

Вижте какво вещаят звездите за днешния ден, ако сте...

Овен
Сутринта е подходящото време за всякакви организационни дейности. Обстоятелствата ще се подреждат лесно и ще ви помагат. Моментът е подходящ за подписване на документи, изпращане на писма и делови разговори.

Телец
Комуникацията, бизнес планирането и интелектуалните разговори са водещи за вас днес. През първата половина на деня ще ви е по-лесно да убеждавате другите и да защитавате гледната си точка. Бъдете честни, но учтиви.

Близнаци
Използвайте позитивната атмосфера, която витае наоколо, за да създавате и задълбочавате полезните си контакти. Срещите и дискусиите са ефективни днес, затова се впуснете в тях смело. Сега е моментът да решите и проблем във връзката си.

Рак
Денят е добър за събиране на информация, за напредване с даден проект или бизнес контакти. Погрижете се внимателно за деловата кореспонденция и се уверете, че не пропускате нищо важно. Възможно е и кратко пътуване по работа.

Лъв
Ще сте по-удовлетворени ако посветите сутринта на творчески планове и занимания, свързани с личния ви живот. Ако можете отделете повече време за семейството си днес, това ще ви донесе спокойствие и увереност

Дева
Вслушайте се в думите на партньора си днес, той ще ви даде добър съвет за това, как да решите сложна ситуация. Чувствате се объркани и не можете сами да си отговорите на въпроса какво искате. Възможна е промяна на жилището.

Везни
Активността и комуникацията са вашите отличителни качества днес. Сутринта избягвайте телефонни разговори, преговори или участия в обучения. Повече ще ви отива ролята на посредник, преводач или консултант.

Скорпион
Денят ще е динамичен и всичко ще се променя много бързо, но вие сте адаптивни по характер и ще успеете да извлечете най-доброто от ситуациите. Сега е моментът за малка покупка, бизнес разговор или пътуване по работа.

Стрелец
Днес сте чаровни и магнетични, лесно общувате и другите приемат идеите ви без никакви задръжки. Използвайте сутринта, за да работите по нов проект, където се изисква креативно мислене.

Козирог
Началото на деня е подходящо за обучения, събиране на нова информация и самоусъвършенстване. Пътуванията днес ще са приятни, но няма да ви донесат големи ползи. Втората част от деня ще изисква от вас дисциплина и концентрация.

Водолей
Чудесен ден за неформални контакти. Ако можете, почивайте си и се наслаждавайте на живота. Имате нужда от непринуден разговор с приятели, който ще ви ободри и ще ви даде нови идеи.

Риби
Ако искате да постигнете нещо, днес трябва да действате и ясно да заявите позициите си. Успехът ви ще е свързан с нови източници на информация, но ако се налага потърсете и обективно странично мнение.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 29.04.2014|16:17
Готин хороскоп .
5
Не е посочен 29.04.2014|15:42
Денят определено днес ми е много ползотворен.
4
Не е посочен 29.04.2014|15:11
Днес съм на една вълна, за която един човек би ми помогнал само. Никакви хороскопи.
3
Не е посочен 29.04.2014|12:36
Интересен ден ме чака .
2
Не е посочен 29.04.2014|12:00
Нещо днес не си усещам хороскопа :р
1
Не е посочен 29.04.2014|10:08
Горе долу нещата за днес са верни, наистина смятам да направя малка покупка, а пътуването ми до работа е просто ежедневие при мен:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay