Дневен хороскоп за вторник, 29 септември 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 29 септември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на  Jenite.bg във Facebook !

Овен
Днес живеете на принципа "всичко или нищо". Готови сте да се борите докрай за това, което искате. Внимавайте да не нараните някого в стремежа си да бъдете на върха. Няма да ви бъде никак приятно, ако някой постъпи така с вас. Бъдете по-толерантни.

Телец
Денят ще бъде изпълнен със срещи и ангажименти и няма да ви остане много време да помислите над емоционалните кризи, които тормозят душата ви. Хората около вас ще видят, че нещо ви тревожи. Споделете проблемите си с близък човек.

Близнаци
Днес ще изпъкнете като истински лидер и ще ви поверят отговорна задача, която ще ви донесе позитиви. Продължавайте да бъдете все така отговорни и организирани и ще дойдат още по-добри предложения.

Рак
Струва ви се, че всички са настроени против вас и никой не ви разбира. Успокойте се, няма таен заговор, а просто вие сте твърде емоционални. Дишайте дълбоко, заемете се е нещо любимо и прекарайте повече време в компанията на близките си.

Лъв
Лъвската ви гордост може да ви попречи и да пропуснете потенциална връзка или ново полезно запознанство. Забравете за гордостта поне за малко и се отдайте на чувствата, за да не съжалявате след това за пропиляната любов.

Дева
Склонни сте да премисляте прекалено много и да раздувате проблемите до внушителни размери, дори и всъщност да не са нищо особено. Не изпадайте в паника при всяка трудност, а гледайте обективно на ситуацията.

Везни
Внимавайте какво говорите и пред кого, за да не се окажете в неприятна ситуация. Важно е да си мерите приказките, защото не всички ще разберат правилно думите ви. Обърнете внимание на близките си, те имат нужда от вас.

Скорпион
Денят ще бъде емоционален и напрегнат. В работата ще имате известни затруднения, но ще ги преодолеете бързо. Повече терзания ще ви донесат любовните трепети, от които не можете да се отърсите. Споделете проблемите си с някого.

Стрелец
Победата невинаги е най-важна - днес ще се убедите в това и ще останете удовлетворени от изхода на дадени събития. Продължавайте да бъдете себе си и да отстоявате позициите си и пълният успех ще дойде.

Козирог
Нещата невинаги са такива, каквито изглеждат. Бъдете предпазливи, защото някой може да опита да ви излъже или заблуди. Внимавайте на кого се доверявате и на кого споделяте лична информация. Не е нужно да бъдете приятел с всеки.

Водолей
Днес сте заредени с оптимизъм и всички около вас го усещат. Хубаво е, когато има хора като вас, които намират положителната страна на всяка ситуация. Това ще привлече нови и интересни хора, които ще пожелаят да останат в живота ви.

Риби
Не бъдете скромни и се радвайте на постиженията си, колкото и малки да са те. Денят ще бъде успешен, но трябва да останете съсредоточени и да работите усилено. Вечерта ще бъде спокойна, прекарайте я в приятна компания.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay