Дневен хороскоп за вторник, 3 май 2016

Какво ви очаква във вторник?

Дневен хороскоп за вторник, 3 май 2016

Овен
Ден за практично творчество. Позволете на идеите си да се проявят по един или друг начин. Експериментирайте в кухнята, в подреждането, в саденето на цветя. Забавлявайте се!

Телец
Общувайте спокойно с близките си, контактите ви в последно време са силно ограничени. Отдадени сте на работата си, без да си давате сметка, че липсвате на семейството си. Много хора се нуждаят от вас.

Близнаци
Много контакти, новини и успехи при осъществяване на дела и цели от различно естество изпълват деня ви. Оставайки си в така познатата зона на комфорт печелите мнимо спокойствие и сигурност, но това ли е, което искате.

Рак
Макар и не по вкуса ви, ще се съобразите с нечии изисквания, с което ще спасите мира помежду ви. Умението ви да излагате по достъпен начин мислите и очакванията си ви помага да вървите напред без особени спадове. В личния ви живот също бъдете предсказуеми, повече се раздавайте и ще се радвате на взаимност.

Лъв
Движение и много работа или работа в движение, така или иначе днес ще сте ангажирани с много задачи. Бъдете ясни и конкретни, анализирайте и действайте бързо. Нещата не търпят отлагане, мобилизирайте се.

Дева
Не изпускайте от контрол работата си, въпреки успеха, на който се радвате. Подарете си една приятна вечер. Заслужавате я, пък и ви е необходима. За онези от вас, които са сами се очертава среща с много интересен човек.

Везни
Днес сте просто очарователни и всички ще искат да бъдат около вас. Доста хора ще се борят за вниманието ви, но трябва внимателно да прецените на кого да го дадете. Не всеки е искрен и заслужава времето ви.

Скорпион
Говорете открито за това, което ви вълнува, така ще улесните и взаимоотношенията си с околните, а и на душата ви ще олекне. Има кой да ви чуе и най-вече този, към когото са отправени забележките ви.

Стрелец
Благоприятен ден за укрепване и заздравяване на позициите. Може би ще ви е малко нервно и напрегнато, но това е само временно. Погледнете философски на света и си спомнете, че няма нищо сигурно.

Козирог
Очаква ви доста емоционален ден днес. Въпросите, с които се захващате и хората, с които работите ще са непрестанен източник на емоции, с които на моменти ще ви е трудно да се справите. Въпреки това ви очакват положителни резултати,защото са свикнали да постигате нещата, които си поставите за цел.

Водолей
Положителният заряд на този ден е много мощен. Интересни мисли ще ви минават днес през ума, но ще трябва да посвършите и доста работа. Не се разсейвайте с приказки, а изкушения ще има доста. Бъдете конкретни, обръщайте внимание на подробностите и ще сте много горди от резултата.

Риби
Не се разпилявайте с чуждите проблеми, имате достатъчно свои задачи, които планирате и за това се съсредоточете върху тях. Добре свършената от вас работа ще ви донесе предимства в личен и финансов план, в противен случай ще изпитате разочарования.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay