Дневен хороскоп за вторник, 30 септември 2014

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за вторник, 30 септември 2014

За да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега вижте какво ви вещаят звездите за последния ден на септември...

Овен
Денят ви ще бъде успешен. Усилията, които полагате през последните седмици, както в личен, така и в професионален план, най-накрая биват възнаградени. Радвайте се на постиженията си - постигнали сте ги изцяло сами.

Телец
Оставете се на течението да ви води и направете онова, което искате, а не което ви се налага. Ако не се чувствате в кондиция за работа, най-добре изобщо не стъпвайте в офиса. По-добре да направите нещо полезно за себе си, отколкото да стоите осем часа на работа, но всъщност да не свършите нищо. Разпуснете.

Близнаци
Измъчват ви любовни терзания. Човекът, към когото имате силни чувства, напоследък не показва с нищо, че е готов да откликне на тях. Дайте му нужното време, за да реши какво иска. Не го търсете - ако иска да бъде с вас, сам ще ви потърси!

Рак
Работата е на първо място за вас не само в рамките на деня, но и на цялата седмица. Съсредоточили сте се върху задъженията си на работното място и това ще ви донесе значителни успехи в бъдеще. Бъдете търпеливи - най-хубавите неща стават бавно.

Лъв
Не се чувствате добре физически. Възможно е да имате дребен здравословен проблем, за който не подозирате. Отделете време, за да посетите личния си лекар. Профилактиката никога не е излишна!

Дева
Страхувате се от неуспеха и тази боязън не ви дава сили да се захванете усилено с работата, която може да ви донесе дивиденти. Вложете повече доверие в себе си - никой не може да свърши по-добре от вас задачите, които сами си поставите!

Везни
Денят е определен за почивка. Насладете му се с интересно четиво в ръка и мързелив ден вкъщи. Или организирайте среща с приятелки, които не сте виждали отдавна. Женските събирания винаги са добър избор за забавление.

Скорпион
Очертават се проблем в семейството. За да ги разрешите, трябва да подходите дипломатично и да обърнете внимание на всички засегнати страни. Веднъж реши ли се проблемът, връзките между членовете на семейството ви ще се заздравят още повече.

Стрелец
През целия ден сте обзети от носталгия по отминали събития и преживявания. Липсва ви нещо или някой от миналото и сякаш нищо не е способно да замени липсата му. Опомнете се - живеете в настоящето и хората от миналото нямат място в него!

Козирог
Строгият ви нрав натоварва хората около вас и е възможно малко по малко да започнете да губите доверието, което са ви гласували. Бъдете по-приветливи и приятелски настроени в отношенията си с околните, било то колеги, приятели или ваши подчинени. Уважението се печели трудно, но се губи за секунди!

Водолей
Тъжни сте и дори най-забавната ви приятелка не е способна да ви измъкне от меланхоличното настроение, в което сте изпаднали. Изживейте тъгата си, за да се уверите, че сте се отърсили от всички негативни мисли и чувства.

Риби
Ден за физическа активност! Не си спомняте кога за последно сте спортували? Отидете в парка и се разходете с приятели, практикувайте любимия си спорт на открито, направете си сутрешна тренировка вкъщи - всяка дейност, която включва движение, е за препоръчване през днешния ден.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay