Дневен хороскоп за вторник, 31 март 2015

Краят на месеца ще бъде по-скоро спокоен и уютен

Дневен хороскоп за вторник, 31 март 2015

Овен 
Някой ви е подготвил страхотна изненада! Ще се зарадвате от сърце и ще имате прекрасен ден!

Телец 
Струва ви се невъзможно да свършите нещо смислено днес. Опитайте се да насочите енергията си към една конкретна дейност. Така поне малко ще успеете да се съсредоточите!

Близнаци 
Чувствате се неспокойни заради предстоящо събитие. Звездите обаче са на мнение, че няма за какво да се притеснявате. Всичко ще бъде наред! 

Рак 
Искате всичко да ви се получава с малко усилия. За съжаление светът е устроен другояче. Днес ще трябва доста да се потрудите, но все пак ще постигнете целта си. 

Лъв 
Не оставяйте днешната работа за утре! Преодолейте своя мързел и действайте. Вечерта ще почувствате истинска наслада от добре свършената работа. 

Дева 
Напоследък работите твърде много. Ще бъде добре, ако възможно най-скоро се отправите на пътешествие до близка или далечна дестинация. Имате нужда да се озовете сред природа... 

Везни 
Днешният ден е доста натоварен, но не се притеснявайте. Всичко ще мине по план. 

Скорпион 
Днес ще имате малък проблем със своя партньор, който обаче ще разрешите за кратко. Опитайте се да прекарате свободните си мигове с него, за да го накарате да ви почувства отново близки. 

Стрелец 
Сигурно би ви било интересно да узнаете, че човек от вашето минало се опитва да ви намери. Ако го срещнете днес, ще последват доста любопитни случки... 

Козирог 
Писнало ви е от всички - от колегите, от приятелите... Днес е добре да останете насаме и да си дадете сметка защо сте толкова изнервени. 

Водолей 
Не трябва да мислите негативно. Всичко във вашия живот е подвластно на нагласата ви. Ето защо още от днес се опитайте да си представяте хубави неща! 

Риби 
Трудно ви е да се фокусирате върху една-единствена задача. Не е и нужно! Звездите ви вещаят успехи, въпреки че дините под мишницата ви са повече от две дори.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay