Дневен хороскоп за вторник, 5 май 2015

Денят няма да е особено успешен за повечето зодиакални знаци

Дневен хороскоп за вторник, 5 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще ви бъде необходима огромна доза късмет, за да се справите с предизвикателствата на работното място. Задачите трябва да бъдат изпълнени в срок, а броят им е просто впечатляващ. Положете огромно старание.

Телец
Не спирате да си представяте щастливия край на всяка една ситуация. Оптимизмът невинаги е най-добрият вариант, защото често оставя надеждите разбити. Изградете си реална представа за света, в който живеете, и най-вече - за хората в него.

Близнаци
Хубавото на лошите ситуации е, че не могат да продължават вечно. "Сложете розовите очила” и се заредете със сила, за да преминете през изпитанието, пред което сте изправени в момента. Краят му е съвсем близо.

Рак
Цялото ви внимание през деня ще бъде заето със семейни ангажименти. Проблемите напоследък са доста повече от хубавите мигове. Невъзможно е да няма и такива моменти. Не се притеснявайте - трябва малко време и всичко отново ще бъде постарому.

Лъв
Приоритет за вас днес ще бъде разрешаването на проблем, който се опитвате да избегнете, но това просто няма как да стане. Вашата намеса е наложителна и трябва да предприемете нещо час по-скоро.

Дева
Раздор в отношенията с половинката ще опъне нервите ви днес. Сякаш човекът до вас не само не се вслушва в мнението ви, но и изобщо не го зачита. Помислете как да разрешите въпроса по най-деликатния начин.

Везни
Имате нужда, повече от всякога, да поговорите с някого и да споделите всичките мъки и притеснения, които таите в себе си. Имате чувството, обаче, че няма на кого да се доверите. Бъдете нащрек - не всеки е добронамерен и заслужава доверието ви.

Скорпион
Стараете се да угодите на всеки, а това е чисто и просто невъзможно. Живейте за себе си, а не за хората и тяхното мнение. В крайна сметка, животът си е лично ваш, а не на другите.

Стрелец
В живота ви се е появила нова тръпка, която остава крайно мистериозна за вас. Този човек не е от типа хора, които обичат да говорят за себе си и да разкриват мислите си. Ще трябва доста да се постараете, ако искате да навлезете в неговия свят.

Козирог
Общуването с когото и да било днес е истинско изпитание за вас. Не сте в настроение за сбирки с шумни компании и всичко, което искате, е да бъдете насаме със себе си. Подарете си този комфорт.

Водолей
Финалните думи в ожесточен спор с приятел са вашите. Подберете ги умело така, че той да приключи навреме, а не да го задълбочите още повече. Бъдете внимателни - рискувате да нараните самолюбието на своя опонент, а това е последното нещо, което трябва да направите.

Риби
Съществува риск от неправилна преценка, която би повлияла на плановете ви за бъдещето. Правилно е добре да се запознавате с всяка ситуация, за да не пропускате нищо, което би ви довело до незапознатост със случая и грешна преценка.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay