Дневен хороскоп за вторник, 6 октомври 2015

Какво предстои за вашия зодиакален знак днес?

Дневен хороскоп за вторник, 6 октомври 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Влизате в спор с хората около себе си и то неведнъж за целия ден. Сприхавото ви настроение говори вместо вас и е напълно възможно в края на деня да съжалявате за поведението си. Затова най-добре се контролирайте навреме.

Телец
Загрижеността ви за близките ви ви кара да се чувствате напрегнати през по-голямата част от деня. Не знаете какво точно се случва в живота на ваш приятел и това ви изнервя и ви кара да се чувствате неспокойни. Ако можехте да помогнете, положението щеше да бъде различно, но няма какво да направите, за да разрешите проблемите му.

Близнаци
Безкрайно разочаровани сте от поведението на свой приятел, който с необмислените си постъпки потъпква доверието ви в него. Сякаш изобщо не се интересува от това какви последици носят безумните му действия. Опитайте се да поговорите с него.

Рак
Днес си отделете време, за да помислите върху личните си проблеми и тяхното най-бързо разрешаване. Стига сте се занимавали с битките на другите. Загрижеността ви е похвална, но трябва да вземете в ръце собствения си живот.

Лъв
Трудът ви отива на вятъра. Полагате неимоверни усилия, за да осъществите своя лична мечта, но някой или нещо стремително ги саботира. Разберете кое е това препятствие, за да го отстраните от пътя си.

Дева
Обичате да се шегувате на всяка една тема, но не всички притежават вашето чувство за хумор и могат да схванат забавните ви намеци. Днес рискувате да обидите някого с непремерена закачка. Бъдете по-обрани в думите си.

Везни
Двойната ви игра е напът да бъде разгадана. Мислите си, че успявате да заблудите околните с ролята, която играете, но това не е точно така. Подозренията към вас се засилват и ще ви бъде необходимо огромно старание, за да съумеете да продължите да поддържате илюзията.

Скорпион
Необходимо е вече да превключите на вълна "работа”. Ангажиментите в службата не престават да се натрупват, а вие го раздавате все така небрежно. Това поведение обаче може да ви коства страхотна позиция, за която дори не подозирате, че имате шанс. Стегнете се и работете така, както се очаква от вас.

Стрелец
Днес ще се наложи да защитите позицията си. Не само това - трябва убедително да докажете гледната си точка, за да можете да убедите важен бизнес партньор, че си струва да инвестира във ваш проект. Мобилизирайте се и ще се представите на ниво - притежавате всички необходими качества за това.

Козирог
Опитвате се да впечатлите точно определен човек, но резултатът от прекаленото ви старание е фалшиво поведение. Бъдете себе си и човекът, чието внимание се опитвате да привлечете, ще ви хареса или не заради това, което сте. А не заради маската, която поставяте върху лицето си.

Водолей
С половинката си се разбирате само с поглед. Това ще ви помогне да изразите негласно мислите си, които са лично ваши, и искате да споделите само с любимия човек. Любовта ви е по-силна от всичко - не я пропилявайте.

Риби
Днес ще се окажете в ситуация, в която нищо от това, което знаете за живота, няма да ви помогне. Всичките ви познания отиват да вятъра, защото това, пред което се изправяте, е по-непредвидимо от всичко, с което сте се срещали до момента. Именно по този начин ще научите нови житейски уроци и ще извлечете ценни поуки.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay