Дневен хороскоп за вторник, 8 юли 2014

Към някои зодии звездите ще бъдат по-благосклонни, отколкото към други

Дневен хороскоп за вторник, 8 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Нови хобита ви карат да се чувствате малко развълнувани и дори леко напрегнати. Заниманията ще бъдат от голяма полза за бъдещите ви планове.

Телец
Настроението може да внесе малко стрес сред приятелите ви и роднините. Но ще успеете да овладеете ситуацията. Само се доверете на инстинкта си.

Близнаци
Енергията ви е много силна днес. Затова просто малко се напънете и ще постигнете много успехи, които сте мислили за недостижими. Сега е времето да планирате бъдещето си.

Рак
Не сте сигурни в последните развития на нещата и в това няма лошо. Не трябва да знаете всичко. Но, както винаги, ще се опитате да стигнете до дъното на проблема. Е, ако сте сигурни, че това искате, заемайте се.

Лъв
Близък приятел или член на семейството ви има нужда от вашата помощ днес. Емоционалната ви енергия е доста добра, затова им дайте това, от което се нуждаят.

Дева
Емоционалната ви страна е много силна и ще накара околните да ви обръщат внимание. Чудесно време да се социализирате и да се фокусирате над семейството си.

Везни
Добра идея е да се отдадете на шопинг днес. Може да обновите гардероба си, за да постигнете така желаната промяна в личен план.

Скорпион
Можете ясно да видите от какво се нуждаят хората около вас. Чудесно време е да се отпуснете и да играете обичайната си роля. Хората много лесно ще ви последват днес.

Стрелец
Социализацията не работи толкова добре за вас днес, колкото ви се иска. Уверете се, че нещата ви продължават да се развиват и след това се отдайте на време само за себе си. Само така бихте могли да опознаете по-добре вътрешното си аз.

Козирог
Чувствате, че нещо ви убягва? Сега е времето да погледнете от различни перспективи на реалността. 

Водолей
Предстоят ви вълнуващи преживявания с добри приятели. Насладете се на мига без да се притеснявате за нищо!

Риби
Работата може да ви изглежда непосилна днес. Имайте предвид обаче, че чудесната ви енергия не може да бъде сломена. Заемете се със собствените си дела.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay