Дневен хороскоп за вторник, 9 декември 2014

Какъв ще бъде вашият ден?

Дневен хороскоп за вторник, 9 декември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Още от сутринта ще имате огромен прилив на енергия, който ще ви помогне да реализирате всичките си планове. Не се страхувайте да отментие събитие, на което не ви с ходи. В крайна сметка нали винаги философията ви е била да правите само неща, които ви носят удоволствие.

Телец
Сякаш усещате, че този ден няма да е особено приятен. През цялото време ще чувствате умора и леко раздразнение. Бихте могли да отмените някои от ангажиментите си, но пак няма да сте особено щастливи. Спокойно, от утре всичко ще се промени към добро!

Близнаци
Иска ви се да се отдадете на заслужена почивка. Не забравяйте обаче, че гоните срокове, които са доста важни. По-добре е днес да положите усилия, а чак след като постигнете целите си, да мързелувате.

Рак
Бихте могли още днес да направите плана си до края на седмицата. Денят е идеален за подреждане на приоритети и изготвяне на график. Всичко трябва да бъде подредено, за да постигнете целите си.

Лъв
Днес ще имате поводи за прекрасно настроение. Не се заблуждавайте - все някой ще се опита да ви го помрачи. Само от вас зависи дали ще успее. Звездите ви съветват да гледате отвисоко на злободневните проблеми.

Дева
Възможно е днес да почувствате силно отегчение от работата си. Нормално е да имате спадове - по-важно е да се погрижите за текущите си задаължения без да гледате твърде напред в бъдещето. Вечерта ще имате възможност да си починете благодарение на приятната компания, която ще имате.

Везни
Денят е перфектен за дейности, които ще ви помогнат да си починете психически. Отидете на шопинг или на разкрасителна процедура - погрижете се за себе си и ще се почувствате осезаемо по-добре.

Скорпион
Днес ще имате възможност да направите добро впечатление на когото трябва. В личен план нещата вървят много по-добре, отколкото сте очаквали. Ето защо бихте могли да се поуспокоите и да се радвате на настоящето.

Стрелец
Бъдете нащрек - днес има шанс някой да се опита да ви измами. Не се трогвайте от дребните душици, а им покажете кой командва парада. Имате силен характер и хората трябва да са наясно с това.

Козирог
Бихте могли да промените малко отношението си към света - огледайте се и преценете къде бъркате. Днес е ден за размисъл. Това ще ви помогне да намерите начин да бъдете в храмония с околните, а и със себе си.

Водолей
Днес ще трябва да вземете сериозно решение, но го обмислете добре. Може да потърсите и помощ от свой близък. Последствията от промяната ще бъдат усетени почти веднага.

Риби
Вие сте наясно, че ще се справите с предстоящите промени. Защо тогава се притеснявате? Насочете енергията си по правилен начин и ще разберете, че усилията ви са си заслужавали. Скоро мечтите ви ще се сбъднат и ще имате нужда от нови хоризонти.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay