Дневен хороскоп за вторник, 9 септември 2014

Какво ви предсказват звездите за днешния ден?

Дневен хороскоп за вторник, 9 септември 2014

Не оставяйте съдбата да ви изненада - всеки ден следете дневния си хороскоп на Jenite.bg във Facebook.

Овен

Любовта е над всичко днес. Може да се сблъскате с проблеми с интимния си партньор и това ще ви разсейва от обичайните ви задължения. Но не трябва да се отпускате! Направете романтичен жест за половинката си и това ще оправи нещата. 

Телец
Ако все още не сте срещнали любовта, бъдете нащрек. Днес е моментът да откриете своята половинка! Ако вече се радвате на щастлив любовен живот, се погрижете да го задържите такъв, какъвто е. 

Близнаци
Прекалявате с флиртовете и това ще ви забърка в поредната каша. Не прекрачвайте границите на работното място. Нека работата да остане само бизнес, а не любов, защото, в противен случай, рискувате да ви вкара в нежелани ситуации. 

Рак
Напоследък успехът ви следва навсякъде, но бъдете нащрек. Скоро той може да ви изневери! Пригответе се за непредвидени разходи. 

Лъв
Днес гордостта ви може да ви заслепи и да доведе до погрешни решения. Не се поддавайте на емоциите си, стане ли дума за работата. Така само ще загубите вие. 

Дева
Имате напредък в професионалната сфера, всичко в работата ви върви нагоре. Но така ли е и в любовта? Запитайте се наистина какво искате от живота. Днес е най-подходящият ден да дадете отговори на този въпрос. 

Везни
Проявявате характер, а това е от изключително значение днес. Застъпвайте се за идеите и вижданията си и денят ще ви гарантира много дълготрайни успехи. 

Скорпион
Очаква ви един изцяло нов, но и напълно непознат, етап от живота. Не се страхувайте от това какво ви готви бъдещето. Смело му се усмихнете и няма да съжалявате. 

Стрелец
Днес е подходящ ден, в който да останете сами със себе си. Възможни са пререкания с близките ви, затова избягвайте контактите и напрягащите ситуации. Помнете, че от емоционалната си натура не страдате само вие, но и любимите ви хора. 

Козирог
И днес ще вървите с рогата напред. Забравете за импулсивността си, защото това ще е единствено във ваш ущърб. Знаете, че не винаги сте прави и е време да го признаете.

Водолей
Напоследък работите много и това е причината да се чувствате отпаднали. Отпуснете му малко края и ще се радвате на добри резултати както в професионалния, така и в личния живот.

Риби
Особено чувствителни сте днес и това се отразява на целия ви ден. Не се поддавайте на негативните емоции, а подредете приоритетите си. Не бъдете зависими от хората около вас. Те може да не ви мислят доброто. 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay