Дневен хороскоп за вторник, 9 февруари 2016

Какво да очаквате от деня?

Дневен хороскоп за вторник, 9 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще срещнете много трудности по пътя си. Няма да успеете да се справите с нито една задача, която ви е поставена на работното място и то не защото не сте способни, а защото лични проблеми отнемат цялото ви внимание и концентрация.

Телец
Бъдете нащрек днес, защото пред вас ще се разкрие огромна възможност за професионален успех, която не трябва да пропускате. Тя ще се задържи за много кратко време в деня ви, затова е важно да я забележите навреме.

Близнаци
Освободете всички хора в живота си, които ви дърпат назад и ви карат да забавяте собственото си развитие. Това са токсични отношения, от които нямате нужда. Съсредоточете се върху себе си и върху хората, които ви бутат напред.

Рак
Днес ще се доближите до ваш пример за подражание и уроците, които той ще ви предаде, ще ви дадат надежда и ентусиазъм да развивате себе си и да надграждате вече постигнатото.

Лъв
Вярвате на човек, който не заслужава доверието ви. Той започва да заема все по-голямо място в живота ви и слепотата ви към истинските му намерения може да ви изиграе лоша шега. Вслушайте се в мнението на най-близките си хора - този път те имат право!

Дева
Играете си с огъня и не е никак малка вероятността да се опарите. Стойте настрана от рискови ситуации, вместо умишлено да се въвличате в тях. Колкото и ползи да мислите, че се крият в тях, тя най-вероятно са лъжовни.

Везни
Винаги се стараете да помагате на другите с каквото можете, но често, когато самите вие имате нужда от помощ, няма към кого да се обърнете. Днес отново ще почувствате това и няма да ви стане никак приятно. Крайно време е да си вземете поука!

Скорпион
В мислите ви присъстват хора, които не са в ежедневието ви. Физическото разстояние, което ви дели, се отразява до голяма степен на настроението ви. Опитайте се да се съсредоточите върху себе си и върху това, което се случва около вас.

Стрелец
Чувате думи по свой адрес, които не само че нямат нищо общо с истината, но и обиждат близките ви хора. Това много ще ви ядоса, но е необходимо да запазите самообладание и да не оставяте на гнева да ви води, защото той не е никак добър водач.

Козирог
Гордеете се с постиженията си, но има едно нещо, което все още не сте успели да постигнете. Колкото и да се стараете, то все се изплъзва от ръцете ви. Днес ще имате възможност да поставите стабилна основа за бъдещето му постигане.

Водолей
Погълнати изцяло от мисли за своята половинка. В момента човекът до вас се сблъсква с не една трудност в личен план, а вие няма как да му помогнете. Окажете му морална подкрепа - има нужда от нея.

Риби
Единственото, което можете да направите днес, за да се развеселите, е да се съберете с приятелите си. Настроението ви като цяло ще бъде много мрачно заради любовна драма. В подобни случаи приятелите са тези, които лекуват разбитото сърце!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay