Дневен хороскоп за неделя, 1 май 2016

Какво ви очаква в празничния ден?

Дневен хороскоп за неделя, 1 май 2016

Овен
Развийте в себе си онези качества, които ще ви помогнат да прозрете в невидимото и осъзнаете истини, убягващи на мнозина. Не пренебрегвайте предложения за вечеря навън. Шансът да срещнете важна за вас личност е реален. Прибързаността може да ви изиграе лоша шега.

Телец
Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Помогнете на близките си с приготовленията и бъдете заедно с тях.

Близнаци
Пред вас днес се откриват нови възможности, които ви амбицират да не се отказвате от намеренията си и да действате със същия устрем както досега. Бихте могли много да помогнете да член от семейството си ако го насърчите на сподели проблема си с вас.

Рак
Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Лъв
Получавате подкрепата на ценен за вас човек, който ще ви даде добри съвети. Желателно е да не настоявате излишно за нещо, за което вашият партньор не е съгласен. Бъдете по-толерантни и проявете разбиране.

Дева
Като цяло днес е ден за действие, но и за почивка. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели. Енергия ще имате в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено, но си оставете мигове и за почивка.

Везни
Днес обуздайте амбициите си и не обвинявайте околните за това и онова. Денят трябва да бъде изпълнен с мир и спокойствие. Радвайте се на моментите, прекарани с близките и се насладете на радостите на празника.

Скорпион
Днес ще гледате прекалено лично на някои от нещата и това може да доведе до малки грешки. Хубаво е понякога да слушате какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Стрелец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес.

Козирог
Днес сте очарователни и неустоими за света, но доста провокативни у дома. Днес ще трябва да се справяте с различни спорни ситуации. Може би ще се намерите между чука и наковалнята, внимавайте какво казвате и пред кого.

Водолей
Вашият поглед днес ще е насочен към забавните неща, към онези, които правят живота интересен. Ще търсите смисъла, ще търсите предизвикателството и трудно ще ви е да се фокусирате върху ежедневните задължения.

Риби
Искате да се чувствате свободни, но не забравяйте, че свободата е на първо място отговорност. Спазвайте обещанията си, не нарушавайте собствените си и чужди граници и тогава преразгледайте критериите си за свобода.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay