Дневен хороскоп за неделя, 11 май 2014

Разберете какво да очаквате от днешната мързелива неделя

Дневен хороскоп за неделя, 11 май 2014

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за неделя, 11 май 2014 година!

Овен
Всичко, което трябва да направите днес, е да слушате. Поне един човек имам какво да каже и е нужно да го чуете. Не е толкова трудно и не отнема толкова дълго време. В края ще се почуствате удовлетворени от това, което правите.

Телец
Опитайте се да не угаждате на хората прекалено. Ще имате много силни изкушения, бъдете сигурни в това. Чудесен ден да модернизирате всичките си неща и ако се справите с това днес, бъдете сигурни, че утрешният ден ще бъде чудесен.

Близнаци
Вашият интелект превръща простите проблеми в много сложни, но това е хубаво нещо. Вниквате в дълбочина, там където другите гледат само повърхностно. Можете да накарате тази ситуация да работи за вас и да ви носи добри резултати.

Рак
Опитайте се да ви е грижа повече, особено за новите проекти, с които сте се захванали. Нещо малко  може да прерасне в нещо важно.

Лъв
Вашата романтична страна е особено активна днес, затова направете нещо, за да я задоволите. Излезте на среща или прекарайте повече време с вашата половинка.

Дева
Имате нужда да се чуете с близките си и трябва да ги впечатлите. Чудесно време е да направите удар, с който да впечатлите всички. Усещате напрежение около вас.

Везни
Усещате, че не сте оценени през днешният ден. Радвайте се на малките удоволствия. Уверете се, че хората виждат перспектива във вас.

Скорпион
Трябва да покажете на другите пълния си потенциал! Затова говорете смело за всички неща, които ви притесняват у дома или в работата.

Стрелец
Възможно е да се появят проблеми от професионално естество, но не се притеснявайте - няма да са сериозни. Огледайте се какво не е наред.

Козирог
Сега е моментът да възстановите някой стар бизнес проект. Днес ще се чувствате изтощени, тъй като умът ви е зает само с работа.

Водолей
Имате чудесни нови контакти с хора, с които обикновено не общувате. Може да е романтична връзка, свързана с кариерата, или дори нещо духовно, но трябва да го приемете на сериозно.

Риби
Изправени сте пред голям избор днес. Може да не е толкова очевиден, но ако му се отдадете напълно, може да доведе живота ви до различен път и да го промени в друга насока.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.05.2014|14:29
Доста интересно се очертава.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay