Дневен хороскоп за неделя, 14 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 14 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Обичате да сте в центъра на вниманието и днес тази възможност ще ви бъде предоставена. Има обаче друг претендент за това място, с когото ще трябва да се "преборите”.

Телец

Предстои пътуване, за което мечтаете от дълго време насам. Ентусиазмът не ви напуска, а настроението ви е приповдигнато. Планирайте всичко добре, за да не се провали нещо в последния момент.

Близнаци

Главното събитие за вас в момента е нещо, свързано с любовния ви живот. Концентрирайте се върху него - то ще ви донесе огромно щастие и несравними емоции.

Рак

Чувствате се унили и потиснати, а причината за това не е известна дори на самите вас. Има и такива дни, които просто трябва да отминат, за да се почувствате по-добре от самосебе си.

Лъв

Ангажиментите днес ви затрупват, нищо че денят е почивен. Най-добре се заемете с тях навреме, за да можете да приключите с работата по-бързо и да се насладите на остатъка от деня.

Дева

Прекарайте повече време със семейството си. Напоследък нямате тази възможност и това се отразява на отношенията помежду ви. Компенсирайте отсъствието си.

Везни

Сутринта ще ви донесе емоции, които трудно ще прикриете от околните. По принцип не сте човек, който изразява шумно мислите и чувствата си, но днешните приятни събития ще ви провокират да го направите.

Скорпион

Отдадени сте на работата си и се натоварвате допълнително дори през почивните дни. Старанието ви е похвално, но всеки човек има нужда от почивка. Вие не сте изключение.

Стрелец

Бавно и мъчително излизате от омагьосания кръг, в който се намирате от известно време насам. Нещата не вървят и след всяко негативно събитие, веднага идва друго. Това е напът да се промени.

Козирог

Представете си, че имате всичко, за което някога сте мечтали. Какво е чувството? А сега престанете да фантазирате и започнете да действате. Мечтите не се сбъдват, а се осъществяват!

Водолей

Щастието не се измерва чрез финансовите придобивки, които притежавате. Има далеч по-важни и стойностни неща в живота от материалните блага. Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре.

Риби

Говорете открито за всичко, което ви притеснява, и ви кара да се чувствате не на място. Само така можете да промените положението - с мълчание едва ли някой ще разбере за неудобството, което изпитвате.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay