Дневен хороскоп за неделя, 14 февруари 2016

Какво да очаквате от празничния ден?

Дневен хороскоп за неделя, 14 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Имате чувството, че постоянно си падате по неподходящи избраници. Напоследък изобщо не ви върви в любовта и не можете да изградите сериозна връзка с никой от любовните обекти в живота ви. Настоящото положение не е никак различно…

Телец
Участвате в схема, която изобщо не отговаря на принципите ви. Веднъж вече сте се замесили - следователно няма измъкване. Ако смятате, че поведението ви е неправилно, поне се опитайте да намалите негативния ефект от него.

Близнаци
Усмихвате се и привидно всичко в живота ви изглежда наред, но дълбоко в душата си криете чувства, които ви причиняват много болка. Докато не се изправите пред тях и не спрете да ги потискате, няма как да се освободите от влиянието, което оказват върху вас.

Рак
Обадете се на близките си днес - и те, и вие имате нужда от това. Излейте радостите и тревогите пред най-близките си хора и изслушайте техните истории. Взаимната подкрепа ще ви даде сили да продължите напред.

Лъв
Дълго време залъгвате себе си относно отношенията, които имате в момента на любовния фронт. Твърде очевидно за всички наоколо е, че най-накрая сте открили подходящ човек за себе си. Признайте го пред себе си и се отдайте напълно на радостта, която една сериозна връзка би ви донесла.

Дева
Имате много странични от работата си ангажименти, които заемат почти изцяло почивните ви дни. Следователно, не ви остава почти никакво време за почивка. Сега е време за действия, спокойствието може да почака.

Везни
Целият ден ще прекарате в компанията на приятелите си. Ще ви бъде много приятно да срещнете и хора, с които не сте се виждали от дълго време насам. Изобщо, денят е изпълнен с приятни социални контакти.

Скорпион
В очите на хората вие сте властна личност, но всъщност всичко, от което имате нужда, за да се чувствате добре, не е нито власт, нито пари. Приятелството и любовта за вас са най-важните елементи в живота. Щастливци сте, че ги имате!

Стрелец
Финансовото ви състояние започва значително да се подобрява и не след дълго ще усетите положителния ефект върху живота си. Продължавайте да работите в същия дух - посоката, която сте избрали, очевидно е правилна!

Козирог
Внушавате си, че можете да наложите да забравите човек, който не излиза от мислите ви. Дори да вярвате, че той вече в миналото ви, не преставате да мислите за него. Очевидно отношенията ви все още не са приключили - съдбата си знае работата!

Водолей
Не е задължително да живеете по този начин! Ако рутината, в която сте попаднали, не ви харесва - вземете нещата в свои ръце и променете събитията. Звездите са благосклонно разположени относно всякакви премислени рискове.

Риби
Не знаете какво да направите, за да се измъкнете от капана на лъжите, в който сами сте се вкарали. Просто трябва да разчитате на истината - никоя заблуда не носи полза нито на вас, нито на околните.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay