Дневен хороскоп за неделя, 17 август 2014

Почивен и летен - какво още може да се иска от този ден?

Дневен хороскоп за неделя, 17 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега проверете какво ви очаква днес, ако сте... 

Овен
Колкото и да не ви се вярва, бихте могли да вземете живота си в свои ръце. Когато искате, сте способни на много сила и безупречност. Възползвайте се от момента - идеален е за промяна!

Телец
Все се опитвате да избягате от емоционална отговорност и не искате да имате нищо общо с болката на другите. Напуснете поне веднъж своята черупка и подкрепете някого, който определено има нужда от това. Самите вие ще се почувствате по-добре.

Близнаци
Имате нужда от нещо ново в живота си - музика, хоби, тръпка... Огледайте се около себе си, за да не пропуснете някое обещаващо приключение. Това е важно, защото скучното ви ежедневие бавно, но сигурно ви омръзва до болка.

Рак
Вие сте пример за подражание за някого - недейте да го разочаровате. Бъдете все така стриктни и изпълнителни, защото само така ще постигнете успех в професионален план. Денят е перфектен за постигане на психическа сила, която ще ви е необходима през новата седмица.

Лъв
Смятате, че не бива да се отказвате от мечтите си. Истината е, че изобщо не мечтаете вече за същите неща, както преди време. Подредете наново приоритетите си и не изпадайте с удобна самозаблуда. Всъщност вече съвсем други неща са от значение.

Дева
Околните се опитват да ви убедят, че нямате нужда от промяна, че животът ви е прекрасен, че вие имате нереалистични претенции... Накарайте ги най-сетне да млъкнат! Вие най-добре си знаете от какво имате нужда - не подценявайте силата на вътрешния си глас!

Везни
Някога може и да сте били търпеливи към мързеливите хора, но днес ще срещнете един такъв и много ще се изнервите. Запомнете само, че не си заслужава да хабите нервите си за друг - едва ли ще го промените. По-скоро се опитайте да намерите правилния път, който ще ви осигури липса на комуникация с него.

Скорпион
Всячески се опитвате да впечатлите някого, а той все не ви забелязва. Звездите обаче нашепват да не се отказвате, защото този човек заслужава вниманието ви повече от всеки друг. Скоро нещата ще се получат и ще бъдете щастливи.

Стрелец
Винаги ви е било интересно да се справяте с препятствията в живота. Продължавайте в същия дух, защото именно това ви помага да водите един прекрасен живот. Не обръщайте внимание на чуждите нападки - знаете, че останалите просто ви завиждат ужасно много.

Козирог
Спокойствието ви е нарушено от опит за промяна в професионален план. Очаква ви или повишение, или смяна на попрището, но при всички положения това ви притеснява. Съдбата обаче ви е отредила да се справите с всички предстоящи предизвикателства, стига да кажете "Да!".

Водолей
Понякога изпадате в меланхолични състояния, които дори вие не можете да си ги обясните. Днес е именно такъв ден. Отпуснете се и си мислете за хубави неща. Срещнете се с приятели, за да се разсеете и да оставите тъгата в миналото.

Риби
Имате навика да забърквате ужасни каши, а същевременно сте толкова невинни! Може би тъкмо заради това никой не е способен да ви се сърди. Днес все пак ще имате сериозен разговор с някого, когото сте наранили. Въпреки това емоционалният ви баланс ще остане непокътнат.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay