Дневен хороскоп за неделя, 17 май 2015

Време е за интензивна почивка!

Дневен хороскоп за неделя, 17 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страниата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Крайно време е да започнете да правите това, което трябва да предприемете в името на собственото си благополучие. Спрете да се интересувате от това, което мислят хората за вас. Живейте за себе си!

Телец
Предприемате действия, които не са особено безопасни за вас. Обичате адреналиновите изживявания и понякога не се интересувате от последствията. Бъдете по-внимателни.

Близнаци
Границата на търпението ви е напът да бъде прескочена. Има човек, който всячески се опитва да ви предизвика, и вие сте много близо до това да се поддадете на емоциите. Не си го позволявайте!

Рак
Правили сте много грешки в миналото си, но те само са ви научили на това как е правилно да живеете живота си. Днес ще извлечете поука от постъпка в миналото, която ще ви даде идеи за бъдещето.

Лъв
Ако се престорите, че не сте чули дадена забележка, това няма да я накара да изчезне. Добре е да се вслушвате в критиката на околните - понякога тя може да бъде напълно основателна.

Дева
Боите се от това да не нараните човек, на когото страшно много държите. Той обаче има по-различни чувства към вас, отколкото вие към него. Бъдете искрени, но не груби.

Везни
Целия ден ще прекарате в компанията на хора, които обичате, и които ви правят щастливи. Насладете се на свободното време и го оползотворете по възможно най-добрия начин.

Скорпион
Тежи ви фактът, че близките ви напоследък не са до вас. Причината за това е неизбежна и вие го знаете. Просто имате нужда от провеждане на разговор с човек, на когото имате доверие, а в момента не го откривате наоколо.

Стрелец
Наблюдават се леки колебания в здравословното ви състояние. Няма нищо тревожно, но се чувствате отпаднали. Най-вероятно това се дължи на прекалената умора от натрупаната през седмицата работа. Починете си.

Козирог
Гордеете се с постиженията си, но напоследък имате чувството, че те не се оценят от хората около вас. Сякаш те просто не разбират кое е важно за вас и не подкрепят усилията ви.

Водолей
Утрото ви носи неочаквана новина, която ще поддържа интереса ви през целия ден. Любопитството надделява над разума и има вероятност да изпаднете в неловка ситуация.

Риби
Няма специален образец, който да ви казва как да се държите, но има определени норми на поведение, които всеки възпитан човек спазва. Напоследък държанието ви е нелогично и непочтително спрямо околните. Променете това.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay