Дневен хороскоп за неделя, 18 май 2014

Какво да очаквате от почивния ден?

Дневен хороскоп за неделя, 18 май 2014

Ако искате всеки ден да следите свое дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! Ето и какво ви предстои днес...

Овен
Самочувствието ви рядко е проблем за вас, но днес е необходимо да си повярвате малко повече. Може да постигнете успехи, но само, ако си повярвате.

Телец
Днес е изключено да бъдете наранени, въпреки че изпитвате дълбока и силна връзка с някого. Денят е подходящ да проведете дълго отлагани разговори със семейството си.

Близнаци
Сътрудничеството е много трудно за вас днес. Може да се наложи да залостите вратата и да сложите слушалките, за да "се изключите" от света. Говорим само за един ден обаче - утре всичко ще бъде наред.

Рак 
Днешният ден е идеален за безгрижни разходки и срещи с приятели. Насладете се на уикенда без да мислите за предстоящата натоварена седмица!

Лъв
Много сте ентусиазирани за нещо ново, появило се в живота ви. Опитайте да избягвате скучните занимания, както и да разказвате на хората за себе си. Ако не пазите личното си пространство, ще съжалявате.

Дева
Търсите ли любов? Сега е най-доброто време да предприемете хода си. Може да я откриете в сайт за запознанства, на улицата или да е сред най-добрите ви приятели.

Везни
Време е да потърсите малко вдъхновение в миналото си. Може би трябва да съставите своята артистична автобиография? Или пък да разгледате старите си снимки? Каквото и да предприемете, ще се отрази добре на настоящето. 

Скорпион
Трябва да пристъпите към изпълнението на задачите си. Лесно е в дни като днешния. Уверете се, че хората ви следват, за да бъде всичко изпълнено в сроковете си.

Стрелец
Премисляте проблеми, с които наскоро сте си имали работа. Тогава те са ви се сторили маловажни, но сега са от огромно значение, затова помислете добре как ще ги разрешите.

Козирог
Без значение колко работа имате днес, всичко ще бъде свършено. Енергията ви е висока до небето, затова не се притеснявайте - няма да се преуморите.

Водолей
Енергията ви спада, но скоро ще си я възвърнете. Утре вече ще замените умората с усещане, че можете да завладеете света. За да се случи това обаче, днес си починете малко.

Риби
Ваши приятели имат нужда от помощта ви за нещо голямо и важно. Важно е да им помогнет и да се справите заедно с него. Това ще скрепи връзката ви за цял живот.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay