Дневен хороскоп за неделя, 18 септември 2016г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 18 септември 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вашата енергия днес изисква действия. Трябва да говорите, дори някой друг да има думата. При вас нещата трябва да се случват бързо, нямате време да чакате.

Телец

Днес ще бъдат разочаровани от вас. Но те са тези, които бъркат. Вие правите нещата по свой начин и така би трябвало да бъде. А те трябва да проявят малко търпение.

Близнаци

Днес може да има някои големи личности в семейството или работната група, които ще свършат всичката работа днес. Освен ако вие не поемете инициативата.

Рак

Днес е възможно да обидите някого неволно. Извинете му се бързо и нещата ще се оправят. Не се дръжте все едно нищо не е станало, само ще влошите нещата.

Лъв

Днес е денят, в който трябва да се погрижите за всички изостанали задачи и всичко, което сте отлагали в миналото. Позабавлявайте се като се погрижите за външния си вид.

Дева

Не позволявайте на близките ви да се възползват от финансите ви. Отнасяйте се с малко повече внимание и се опитвайте да разпределяте ресурсите си внимателно.

Везни

Дори и да сте в разгара на пламенна връзка, трябва да се отдръпнете за известно време или поне да я оставите на заден план. Имате по-важни неща за вършене.

Скорпион

Опитайте да накарате приятелите ви да се присъединят към вашата кауза, дори да не сте много сигурни каква е тя. Дори и да се наложи да действате сами, не се колебайте.

Стрелец

Вашата творческа старана работи с пълна сила днес. Ще имате много добри идеи, дори може да се наложи да се сбогувате с някой стар проект, за да имате повече време за новите.

Козирог

Трябва да пренаредите графика си, ако още не знаете защо, скоро ще разберете. Отложете по-маловажните задачи и не се пренатоварвайте днес.

Водолей

Махнете всички граници, ако искате хората да ви забелязват, трябва да излезете и да се покажете. Добрата новите е, че поддържате определено ниво на достъпност.

Риби

Животът ще е по-добър за вас, ако се скриете за известно време. Всичко, което трябва да направите е да се заровите в много работа или да влезете в друга роля.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay