Дневен хороскоп за неделя, 18 февруари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 18 февруари 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Животът ви е много забавен и прекрасен днес, благодарение на положителната енергия, с която сте заредени. Ще бъдете заобиколени от любимите си хора, наслаждавайте се на тези моменти.

Телец

Днес се захващайте само с дребни и лесни задачи. Не започвайте нищо сериозно и тежко, защото няма да имате нужния късмет, за да се справите. Способността ви да се съсредоточавате е изчезнала.

Близнаци

Трябва да преминете всички граници днес, без значение колко неудобно се чувствате. Това ще намали напрежението и стреса в ежедневието ви значително. Ще срещнете нови хора.

Рак

Днес сте склонни да поемате рискове, но не бъдете плахи, когато го правите. Просто потърсете най-доброто решение и скачайте смело напред. Поемайте шансовете си и бъдете смели.

Лъв

Днешният ден ще мине гладко за вас, без да се налага да напрягате ума си излишно. Всъщност ще бъде много по-ползотворен ден, ако действате на автопилот. Не се замисляйте излишно.  

Дева

Преговорите вървят доста добре за вас днес, дори ако ви се наложи да преговаряте с хора, с които сте имали конфликти в миналото. Това е един добър ден за първи крачки в различни области.

Везни

Не е нужно да полагате много усилия, за да бъдете пример за подражание днес. Това ви е в кръвта. Отдава ви се да бъдете лидер и хората следват примера ви в много области.

Скорпион

Изкушаващо е да заложите всичко днес, но трябва да опитате да поддържате баланса в живота си. Посъветвайте се с близките си, за да разберете как да насочите живота си в нова посока.

Стрелец

Днес ще създадете добри приятелства, благодарение на добрата си енергия и желание за общуване. Възползвайте се от тази чудесна възможност да излезете извън кръговете на вашите познати.

Козирог

Поемането на рискове е в природата ви и обикновено ви отвежда само до хубави неща. Днес ще бъдете в състояние да влияете на хората и да ги убеждавате да правят неща, които обикновено не биха направили.

Водолей

Днес сте много енергични и действате супер бързо, което би могло да бъде както хубаво, така и лошо. Отпуснете се и вижте какво ви е приготвила съдбата. Дори нещата да се объркат, скоро ще се подредят. 

Риби 

Днес ще разберете, че имате повече власт, отколкото сте мислели. Особено когато става въпрос за власт над човек. Възползвайте се максимално от това, но само ако е за негово добро. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay