Дневен хороскоп за неделя, 19 април 2015

Денят е определен за почивка!

Дневен хороскоп за неделя, 19 април 2015

Можете да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще ви се наложи да влезете в ролята на арбитър. Възниква неприятен спор между ваши приятели, който се задълбочава с всяка изминала минута. Вие сте човекът, който трябва да ги вразуми.

Телец
Нещото, което най-много ви привлича у срещуположния пол, е независимостта и отговорното поведение. Има огромен шанс в днешния почивен ден да се натъкнете именно на човек с такива качества.

Близнаци
Активно се занимавате с проблемите на близките си и не ви остава време да се справите с кашата в собственото си ежедневие. Няма нищо лошо в това да помагате на другите, но в случая просто бягате от неотложните действия, които трябва да предприемете в живота си.

Рак
Скоро няма да успеете да се освободите от клопката, в която сте попаднали. Капанът е щракнал твърде силно и ще мине време, преди да успеете да се върнете към нормалния си начин на живот.

Лъв
Абстрахирайте се от злобата и ненавистта на хората. Съсредоточете се върху приоритетите си, независимо дали на околните им харесва това, което правите. Ако вие чувствате, че се справяте добре, няма нужда се съмнявате в способностите си.

Дева
Денят за вас ще бъде цветен, изпълнен с усмивки и незабравими преживявания. Не позволявайте на дребни неуредици да го провалят. Обърнете внимание на красотата наоколо - тя ще ви зареди с положителна енергия.

Везни
Шегувате се с лошото положение, в което се намирате в момента, но ситуацията изобщо не е смешна. Ако не вземете мерки, за да подобрите финансовото си състояние, нещата ще станат особено трудни за вас.

Скорпион
Имате склонност да фантазирате прекалено много. Илюзиите, които се редят в ума ви, няма как да отговарят на реалния живот. Не си позволявайте да вярвате в тях, за да не останете разочаровани, когато те не се осъществят.

Стрелец
Молбата ви за съдействие и подкрепа ще остане нечута. Опитайте се да се справите със сложната ситуация сами - успеете ли, ще почувствате удовлетворение и вяра в себе си и своите възможности.

Козирог
Обикновено не се впечатлявате от дребни закачливи коментари с негативна нотка. Днес обаче пиперлив намек ще ви ядоса и сте на път да изпуснете нервите си. Припомнете си, че гневът не е ваш приятел.

Водолей
Остроумна е идеята ви да се опитате да сплотите близките си, но трябва да знаете, че не е особено умно да се месите в чуждите отношения. Понякога желанието да помогнете се оказва с обратен ефект.

Риби
Важно е да бъдете наясно, че звездите са приготвили за вас изпитание, с каквото не сте се сблъсквали досега. То ще изпита волята и издържливостта ви, но също така ще ви направи по-силни и упорити.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay