Дневен хороскоп за неделя, 19 октомври 2014

Какво са ви приготвили звездите днес?

Дневен хороскоп за неделя, 19 октомври 2014

За да следите своя дневен, седмичен или месечен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Няма начин да не сте забелязали, че ваш приятел има чувства към вас. Днес е денят на истината - всичко ще излезе наяве и ще ви принуди да реагирате на мига. Звездите съветват да не бързате да отказвате тази възможност за любовна авантюра.

Телец
Самотни сте и днес ще усетите осезаема нужда от компания. Денят е идеален да се видите с приятели или да осиновите животинче. А и не бива да ви е страх от това да прекарате малко време насаме със себе си - само така бихте могли да преосмислите живота си.

Близнаци
Все едно ви е какво ще се случва днес - настроението ви е толкова апатично! Добра идея е да забравите за рутината и да направите нещо по-различно. Само така ще усетите отново желание за живот.

Рак
Интересно е, че звездите са посочили тъкмо днешния почивен ден като перфектен за вършене на работа. Запретнете ръкави и оставете мързела да си почива - вие имате доста задачи да свършите!

Лъв
Вашата нагласа към света е много правилна. Радвате се на малките неща и игнорирате онези, които искат да ви наранят. Днес обаче ще ви се наложи да влезете в конфликт с такъв индивид. Доста ще се изнервите, но просто няма друг начин.

Дева
Възможно е тъкмо днес да ви се наложи да общувате с повече хора, отколкото ви е приятно. Излезте от черупката си и бъдете комуникативни - това ще се отрази добре на бъдещите възможности, които ще имате.

Везни
Трябва ви не един почивен ден, а цяла седмица, за да възстановите емоционалния си баланс. Въпреки това се опитайте да се насладите на времето, с което разполагате. Денят ви трябва да мине сред природата.

Скорпион
Странно ви е как може хората наоколо да реагират толкова остро на вашите шеги. Замислете се обаче, че понякога наистина прекалявате. Днес ще трябва да се извините на някого, който е взел изказването ви твърде лично.

Стрелец
Имате склонност да се забърквате в неприятности днес. Опитайте се да стоите настрани от дразги и разправии. Няма да е лесно, но е за ваше добро. В противен случай ще стигнете до ужасен конфликт, и то с близък за вас човек.

Козирог
Изобщо не ви се прави нищо днес. Чувствате умора и нямате желание да общувате с хората. Вашият партньор обаче няма да ви разбере, така че се пригответе психически за сериозен разговор, иницииран от него.

Водолей
Няма начин да не сте в чудесно настроение днес. Всичко се подрежда според вашите планове, и то без да полагате много усилия. Продължавайте смело напред, звездите ви подкрепят безусловно!

Риби
Струва ви се невероятно, че някой ви боготвори. Но днес ще разберете, че наистина има такъв човек - той има нужда от вас, а и вие не сте безразлични към него. Между вас се заформя нещо красиво, което ще продължи много дълго.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay