Дневен хороскоп за неделя, 19 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 19 юни 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Криете истинските си чувства зад широката си усмивка и по този начин емоциите ви остават неизживени. Не е добре да трупате всичко в себе си - по този начин си докарвате повече стрес и напражение, отколкото предполагате.

Телец
Описвате живота си като обикновен и скучен, но има толкова много неща, за които трябва да бъдете благодарни! Приемате голяма част от хората в живота си за даденост и това ви пречи да цените споделените мигове с тях. Ежедневието ви е много по-красиво, отколкото го изкарвате пред околните - трябва просто да погледнете нещата, които ви се случват, от друг ъгъл.

Близнаци
Любопитството ви ще надделее днес и ще си позволите да разпитвате човек, когото едва познавате, за лични аспекти от живота му. Ако виждате, че той се чувства неудобно и не е склонен да споделя подобна информация с вас, прекратете опитите си да му повлияете!

Рак
Знаете, че не можете да бъдете с човека, който се е настанил в сърцето ви, но някак все още не можете да го изгоните от сигурното място, което е заел в душата ви. Ако сте сигурни, че битката няма да има добър край, се откажете, докато не е станало прекалено късно. В случай че има и малка вероятност нещата да се развият така, както искате - борете се докрай!

Лъв
Вие сте красива личност и то не само външно, но и вътрешно. Притежавате огромна доза талант и артистизъм, които обаче рискувате да пропилеете, ако продължавате да съсредоточавате усилията си в други полета. Вашата сила е творчеството!

Дева
Градите "тухла по тухла” замисъла, осъществен преди години. Времето за неговото изпълнение е настъпило едва сега, но това не бива да ви притеснява. Натрупания с годините опит ще повлияе положително върху крайния резултат!

Везни
Опасно е да си играете с чувствата на човек, който би направил всичко за вас. Той обаче едва ли ще търпи подобно поведение. Установете пред себе си какво наистина чувствате към него и ако романтичните ви емоции не отговарят на неговите, му признайте за това!

Скорпион
Открийте коя е дейността, която за вас се явява "слънцето в деня ви” и я практикувайте поне веднъж на всеки 24 часа. Хобито е много важно условие, за да се чувствате щастливи и полезни. Открийте какво е вашето, ако все още не сте го направили!

Стрелец
Мнението на ваш добър приятел относно новото начинание, с което сте се захванали, не е особено ласкателно. В случай че вие сте убедени в правотата на решението си, няма причина да се влияете от неговите думи. Имайте ги предвид и уважавайте гледната му точка, но не спирайте да правите това, с което сте се захванали.

Козирог
Липсва ви човек, който физически е далеч от вас в момента. Въпреки това двамата сте свързани много силно на емоционално ниво. Времето, в което сте разделени, ще засили още повече връзката помежду ви.

Водолей
Любовта понякога се крие на най-неподозирани места. Във вашия случай тя изобщо не е скрита, а стои точно пред очите ви. Вие обаче сте слепи за нея или по-скоро отказвате да я приемете. Това е лично ваш избор, който ще има своите последствия.

Риби
Предстои ви битка, с която няма да можете да се справите сами. Ще имате нужда от подкрепата на най-близките си хора, на които знаете, че можете да разчитате безрезервно. Осигурете си я още отсега.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay