Дневен хороскоп за неделя, 2 август 2015

Разберете какво ви предстои днес

Дневен хороскоп за неделя, 2 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Бъдете внимателни в думите и не давайте напразни обещания. Дори и да срещнете известни затруднения в работата си, ще успеете да свършите навреме със срочна задача, с което ще облекчите работата си занапред. Следобедните часове ще отделите за срещи и повече внимание на хора, които предпочитате за компания.

Телец
С повече внимание ще се отнесете към задачите си днес, стараейки се да ги свършите навреме и с очакваните резултати. С подкрепата на приятел ще придвижите напред въпрос от битов характер, който ви затруднява. За щастие много от вас имат до себе си човек, готов да ги насърчи и помогне, покажете му, че го цените.

Близнаци
Аргументирано и проникновено ще говорите по въпроси от социален, политически и правен характер. Сърцато и с дух ще печелите привърженици за каузата си, разширявайки я и в други посоки. Доверието, което получавате ви задължава да останете на висотата на очакванията и да работите за постигане на видимо добри резултати.

Рак
Днес не говорете напразно, а само по същество. Освен, че ще се предпазите от неприятности, ще си спестите и енергия, нужна ви за по-важни неща. Не пренебрегвайте близките си и чуйте и техните желания, за да избегнете бъдещи конфликти. Някой близък се нуждае от вашия съвет.

Лъв
Ще намерите решение на служебен или друг въпрос, с което ще отворите път на добрите развития днес. С подкрепата на онези, от които черпите опит и съвети ще стане възможна реализацията на сделка или друга, финансова операция, от която ще спечелите всички. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще подобри настроението им.

Дева
За решаване на професионален или битов въпрос ще мобилизирате вниманието и силите си, но ще се справите. Предложението ви ще бъде чуто. Също така ще се погрижите и за предстоящите си изяви с навременни действия и това ще се отбележи от заинтересованите около вас.

Везни
Пътуванията, най-често служебни, ще са натоварени поради естеството на работа, но и заради внезапни промени в програмата. Не се разсейвайте и бъдете по-внимателни, за да ви стигне времето и силите. Ще имате придобивки, които ще се отразят на бита и взаимоотношенията ви с роднините.

Скорпион
Думите имат силен енергиен заряд, което означава да вниквате по-задълбочено в тях. Без суета и излишни приказки се захванете за работа и не дистанцирайте околните с поведението си. Ще ви зарадва вниманието на човек, към когото и вие не сте безразлични, но до колко връзката ви има бъдеще ще зависи и от вас.

Стрелец
Вслушвайте се в мнението на близките си и заедно решавайте общите въпроси. Само ще спечелите от това. В процеса на работа може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За изпълнението на своя задача ще бъдете финансирани от човек, имащ интерес да я приключите навреме и качествено.

Козирог
Бъдете толерантни и забравете за ултиматуми, с тях само може да объркате хода на събитията в живота си. И без друго има за какво да искате прошка, покажете с поведението си, че имате нагласа за решение на проблема, без да очаквате награда за себе си. Накрая на деня си оставете време за релакс и някой хубав филм.

Водолей
С енергия ще се посветите на идея, отстранявайки възможните пречки пред нея. Желанията ви са от материално естество, но храните надежди и за любов. Нова връзка или романтичен флирт поддържат духа ви бодър и настроението приповдигнато. С покупката на нова вещ ще се погрижите и за уюта на дома си.

Риби
Ще намерите изход от затрудненията си. Грижете се по-добре за себе си и не се натоварвайте с проблемите на цялото семейство, спестявайки ги на близките си. Предстоящо пътуване за някои ще се превърне в значимо и хубаво събитие, за което ще се говори дълго.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay