Дневен хороскоп за неделя, 2 ноември 2014

Неделя е! Отпуснете се и бъдете щастливи

Дневен хороскоп за неделя, 2 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Смятате, че всички са длъжни да се съобразяват с вас. Днес обаче ще разберете, и то по трудния начин, че все пак и вие може да бъдете наранени. Дръжте се добре с любимия си човек, защото в противен случай лесно ще го изгубите.

Телец
Май сте забравили какво е да обичате някого до полуда. Днес чувствата ще ви връхлетят изневиделица и вие няма да имате време за реакция. Послушайте сърцето си, само така ще имате шанс в тази ситуация.

Близнаци
Иска ви се да зарежете всичко и да се махнете - само за това мислите цяла седмица. Е, днес е чудесен момент просто да сбъднете мечтите си. Вземете със себе си най-необходимото и просто тръгнете на път. Без план и без посока, осланяйки се на съдбата.

Рак
Няма как да не признаете пред себе си, че сте допуснали ужасна грешка. Днес ще стане ясно едно нещо - доверили сте се на погрешния човек. Избягвайте го занапред, защото тепърва ситуацията може да се усложни още повече.

Лъв
Няма как да се правите, че не забелязвате - ваш познат сериозно е хлътнал по вас. Правите се, че не го забелязвате, а всъщност е във ваш интерес да го допуснете до себе си.

Дева
Днешният ден ще ви даде възможност да останете насаме със себе си. В никакъв случай не се чувствайте самотни, а по-скоро се насладете на момента. Имате да помислите за доста неща.

Везни
Сякаш всичките ви мечти стават реалност, но вие се страхувате да се насладите на мига. Отпуснете се и бъдете сигурни, че днес ви очакват само приятни емоции.

Скорпион
Иска ви се най-сетне да забравите предишния си партньор, но това е трудна задача. Съдбата е решила тъкмо днес отново да ви срещне със спомена за него. Само от вас зависи дали ще успеете да изхвърлите тези деструктивни мисли от главата си.

Стрелец
Звездите повеляват да промените нещо в живота си възможно най-скоро! Ще трябва да вземете решение, което отлагате от доста време. То ще повлияе вашия житейски път, но новостите ще бъдат за ваше добро.

Козирог
Имате предчувствие, че нещо хубаво ще се случи. И въобще не бъркате! Днес ще срещнете човек, който може и да ви е бил познат преди, но сега ще го опознаете в съвсем нова светлина. Предстои ви ден, изпълнен с приятни разговори.

Водолей
Притеснявате се да разкриете чувствата си, но днес съдбата ще ви постави пред свършен факт. Обектът на вашите желания вече е наясно с тях. А между вас предстои да се случи нещо! Какво точно ще бъде то обаче зависи изцяло от вас.

Риби
Усещате душата си в безтегловност, толкова сте влюбени. Днес ще имате нужда само от един човек. А той ще бъде неотлъчно до вас, така че денят ще е прекрасен!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay