Дневен хороскоп за неделя, 20 април 2014

Представителите на всяка зодия могат да разберат какво са им приготвили звездите

Дневен хороскоп за неделя, 20 април 2014

Прочетете хороскопа си за днес, 20 април, и разберете какво да очаквате от този ден...

Овен
Денят е подходящ за почивка, затова не натоварвайте ума си с проекти, нови идеи или мисли за задачи в работата. Прекарайте време с приятели или излезте на разходка. Някои от вас мога дори да си намерят ново хоби.  

Телец
Необходима ви е изцяло нова дългосрочна стратегия – затова се захващайте с нейното обмисляне. Вкъщи се нуждаят от вашата помощ и внимание. Възможно е партньорът да ви притисне за неща, които отлагате.

Близнаци
Ако имате възможност, направете кратко пътуване, отделете време за децата си и за социални контакти. Ще изпитвате затруднения да общувате с противоположния пол, може би дори няма да разпознаете потенциален флирт.

Рак
Твърде много емоции и чувствителност няма да ви помогнат днес. Важно е да се концентрирате над работата си и да положите усилия да помогнете на другите. Не правете големи покупки днес.

Лъв
Днес е време да поправите някои лоши навици, които сте придобили в по-ранните си години. Здравето ви не е много стабилно, затова помислете как да промените начина си на живот, за да се възстановите по-бързо.

Дева
Днес нямате желание да се срещате с хора или да посещавате публични събития. По-добре ще е да останете сами и да се концентрирате над себе си и над работата си. Избягвайте шума и хора, които ви натоварват.  

Везни
Денят ще е спокоен и ще получите неочаквана възможност за почивка – възползвайте се, забавлявайте се, срещнете се с приятели. Имате нужда да наваксате със социалните контакти и сега е моментът.

Скорпион
Отделете деня за подобряване на отношенията ви с партньора и изглаждане на недоразумения, които ви напрягат напоследък. Губите почва под краката си и сякаш губите лидерската си позиция във връзката. Върнете си я, но по внимателен и нежен начин.

Стрелец
Днес искате да сте в центъра на събитията и да привличате всички погледи. Това ще ви се удава с лекота, а и ще имате подходящи поводи да заблестите под светлината на прожекторите. 

Козирог
Сантименталните и нежни импулси ще ви завладеят изцяло днес и ще ви извадят от образа на резервиран и хладен човек. Възможно е да се влюбите или да се хвърлите в авантюра, която ще замая главата ви напълно.  

Водолей
Днес артистичността, желанието да се забавлявате и дружелюбността ви са вашите най-силни страни. Денят е добър за креативна работа, срещи с хора или за лични творчески процеси.

Риби
Животът най-накрая ви отвежда в тихи и спокойни води. Направете планове за бъдещето, пътувайте, вижте се с близки и приятели, реализирайте парично вложение или покупка. Денят е позитивен и изпълнен с хармония.

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay