Дневен хороскоп за неделя, 21 август 2016

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 21 август 2016

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Правете това, което ви харесва, дори хората около вас да са против. Не се поддавайте на чуждо влияние.

Телец

Ще се сдобрите с някого, с когото сте скарани отдавна. Крайно време е да се помирите и да продължите напред.

Близнаци

Днес ще се сблъскате с нещо, което на пръв поглед ще изглежда непреодолимо. Но вие ще намерите начин да се справите. Изкушението ще бъде силно, но трябва да му устоите.

Рак

Днес чувството ви за хумор е ненадминато. Излезте и се позабавлявайте. Член от семейството ви ще иска разрешение за нещо днес.

Лъв

Днес е ден за пътуване! Днешния ден ще ви предложи интересни неща. Ще ви се случват нови и вълнуващи неща. Наслаждавайте се!

Дева

Вашите идеи ще ви отведат далеч. Трябва само да подберете правилните хора, които да са до вас и всичко ще върви по мед и масло.

Везни

Не се захващайте с големи проекти днес. Не сте особено концентрирани и ще ви отнеме много дълго време да завършите всичко, с което сте се захванали.

Скорпион

Ще имате много отговорности днес. Може да ви дойдат малко в повече, но ще издържите на напрежението. Печелите бонус точки.

Стрелец

Вашата загриженост, доброта и лъчезарност ще остави много добро впечатление в хората около вас, които още не ви познават добре. Може да завържете нови приятелства.

Козирог

Днес сте брутално искрени, което е добре за почти всички около вас. Може и някой да се засегне, но е по-добре да казвате истината.

Водолей

Голяма идея се върти в главата ви. Нямате смелост да започнете осъществяването й, но не се страхувайте може да постигнете много.

Риби

Трябва да се научите да поддържате баланса между работа, семейство и приятели. Ако не го направите винаги ще има някой пренебрегнат.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay