Дневен хороскоп за неделя, 21 декември 2014

Какъв ще бъде вторият ден от уикенда?

Дневен хороскоп за неделя, 21 декември 2014

За да започвате деня си със своя хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще се отдадете на своя любим приятел  мързела. Имате нужда и почивката е заслужена. Наслаждавайте се на тези мигове!

Телец
Струва ви се, че до празниците има още страшно много време и все отлагате купуването на подаръци. Време е вече да свършите тази задача, а днес е идеален ден за целта.

Близнаци
Празничното настроение вече ви е обхванало изцяло - това е чудесно! Общувайте с колкото се може повече хора, за да им предадете усмивката си.

Рак
Денят е перфектен да завършите някои ангажименти, които иначе ще ви стоят на главата по празниците. Положете още малко усилия, скоро ще имате време за почивка.

Лъв
Не е възможно да разберете всички около себе си. По-добре се концентрирайте върху общуването с най-близките си днес - от това ще има най-голяма полза.

Дева
Днес ще имате достатъчно време за себе си - посветете се на любими занимания без да се интересувате от мнението на околните. И без това цяла седмица не смогвате да помагате на всички, които имат нужда от това...

Везни
Днес е жизненоважно да отидете на разходка в природата. Само така ще релаксирате и ще имате настроение и за други неща.

Скорпион
Днес може да сготвите нещо вкусно - така ще релаксирате и ще зарадвате близките си. Настроението у дома ще бъде прекрасно!

Стрелец
Днес е добре да се видите със свои близки - стига сте отлагали срещата с тях. Всъщност изкарването ще бъде много по-приятно, отколкото предполагате.

Козирог
Денят ще бъде изпълнен с положителни емоции - може даже да научите добри новини, свързани с работата ви, въпреки че е неделя. Радвайте се на малките неща в живота.

Водолей
Всички хубави неща стават с търпение. Ето защо не бива да бързате и да действате припряно. Днес обмислете добре ходовете си.

Риби
Днес ще имате възможност да прекарате бленувани мигове със своя партньор. Домашният уют ще е единственото, за което мечтаете. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay