Дневен хороскоп за неделя, 21 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 21 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Слушайте сърцето си! Денят ще ви предложи спорна ситуация, в която нямате идея как да действате. Гласът на сърцето обаче ще ви поведе по правилния път. Не позволявайте на никого да го заглуши.

Телец

Днес безкрайно ще ви изтормозят претенциите на човек, който няма никакви основания да предявява такива. Той започва да се оплита в собствената си мрежа от лъжи и е въпрос на време да го разобличите пред всички.

Близнаци

Любувате се на обекта на желанията си, но само отстрани. Крайно време е да направите първата крачка към спечелването на вниманието, а след това и на интереса му. Помислете кой е най-добрият подход за това и действайте смело!

Рак

Действайте разумно и не се поддавайте на инстинкта си - той почти винаги ви отвежда в грешна посока. Не се хвърляйте в нито едно начинание, без да помислите, защото денят е изпълнен с подводни камъни.

Лъв

Скучаете, защото не можете да си намерите компания за деня. Опциите ви за хора, с които ви е приятно да прекарвате времето си, се броят на пръстите на едната ви ръка. Може би е време да си намерите нови приятели.

Дева

Категорично отказвате да бъдете третото колело в нечия чужда любовна история. Дори и да изпитвате силни чувства към човек, който вече е обвързан, не се опитвайте да развалите насила една силна връзка. Понякога всичко, което можете да направите, е да се откажете.

Везни

Човек, който не харесвате особено, ще ви помоли за услуга, която ще ви бъде трудно да откажете. Колкото и да не ви е приятен той, не сте от хората, които обръщат гръб на човек в нужда.

Скорпион

Вглъбявате се в чужд проблем и търсите разрешението му, но това изобщо не е ваша работа. Не се затормозявайте с трудностите на другите, имате си достатъчно, с които да се справите. 

Стрелец

Днес ще чуете неприятна подробност около събитие, което иначе очаквате с нетърпение. Това ще стопи ентусиазма ви и ще започнете да се чудите дали изобщо да го удостоите с присъствието си. Не позволявайте на дребни несъвършенства да повлияят на настроението ви.

Козирог

Почивният ден ще ви даде възможност за размисъл, от която трябва да се възползвате, защото имате важни решения за вземане. Не се съветвайте с никого, за да не ви подведат чуждите размисли. Преценете ситуацията според собствените си възгледи.

Водолей

Отпуснете се и си позволете да прекарате деня, забавлявайки се. Няма нищо лошо в това от време на време да се поглезите и да си подарите вълнуващи преживявания. Животът не е само работа!

Риби 

Обичате тишината и спокойствието, но днес няма да се радвате на тези две условия, които ви правят щастливи. Около вас е пълно с хора, а породеният хаос ще ви натовари допълнително. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay