Дневен хороскоп за неделя, 22 май 2016

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за неделя, 22 май 2016

Овен
Отпуснете се и бъдете естествени, за да се възползвате от предоставилия ви се случай. Любовни увлечения ще ви откъснат от дома и ще направят деня ви вълнуващ. Други ще се занимават с децата и нуждите им.

Телец
Днес се учете да използвате интуицията си за практични цели. За вас е важно око да види, ръка да пипне, но разберете, че има и неща отвъд това разбиране и те работят не по-малко силно.

Близнаци
Петък е успешен относно реализиране на лични цели и за онези Везни, които ще пътуват по делата си. В служебен план обаче възникват ситуации, които ще разгневят голяма част от представителите на зодията, а в някои случаи ще предизвикат и силни разочарования.

Рак
Ще впечатлявате с ведрото си чувство за хумор. Заемате се с важен за вас проект. Наравно с това ще ви се наложи да внесете промени, които не са влизали в плановете ви досега. Бъдете по-организирани, ако искате да се вместите в графици и срокове.

Лъв
Днес ще сте изключително отзивчиви и готови да удовлетворите потребностите на всеки, който ви помоли, а дори и без да ви моли. Хубаво ще им е на другите да се навъртат около вас, докато не започнете да се обиждате. Не се превръщайте в глезено дете.

Дева
Покажете доброто си отношение към хората около вас и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Условията по предстоящ проект ще благоприятстват общата ви задача и няма да срещнете трудности в реализацията им. В противен случай светът ще ви бъде сив, а настроението враждебно и скучно.

Везни
Трудно ще приемате съвети и наставления, а е добре да се съобразите, особено ако става дума за пари. Безцелните разговори ще ви изнервят. Важно е да виждате резултатите от усилията си.

Скорпион
Действията ви днес ще бъдат продуктивни поради сериозното ви желание за успех, което не може да не ви подмине, защото ще удължи шансът ви за сполука. Картината е кристално ясна, защото се активизирате.

Стрелец
Заслужено ще получите добра оценка и насърчени, ще продължите напред. Мотивирани сте да се развивате, какво по-хубаво от това. Финансите ви ще растат, удобствата също. Обърнете внимание на здравословен проблем, потърсете компетентен съвет.

Козирог
Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано, пребройте до десет. Отделете време за приятни срещи с приятели, това ще ви зареди с енергия.

Водолей
Най-важното е да не прибързвате с думи или действия днес. Предразположени сте към малки грешки, които несъмнено ще ви доведат до поводи за размисъл. Пътуващите по задачите си през този ден ще реализират целите си.

Риби
Коства ви доста усилия да свършите определена задача, но вие сте известни с това че когато решите да правите нещо, най-често то се случва. Получавате подкрепата на близък приятел относно проект, върху който мислите от доста време. Прекарвате приятно вечерта с любимия човек.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay