Дневен хороскоп за неделя, 22 ноември 2015

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за неделя, 22 ноември 2015

Овен
Опитвате се да изпреварите събитията, но това не е много мъдро решение. По-добре направете стъпка встрани и изчакайте бурята да премине, за да не се окажете по средата на сложна ситуация, от която ще се измъкнете трудно.

Телец
Чувствате, че имате нужда от промяна в живота си и не бива да се колебаете повече. Действайте и променете онова, което не ви харесва и ви кара да се чувствате зле. Животът си е ваш и никой няма право да ви вини за вашите избори.

Близнаци
Твърде доверчиви сте и това може да ви изиграе лоша шега. Не всички хора са добронамерени като вас и трябва да внимавате повече на кого се доверявате. Доверете се на инстинкта си и ще разберете кои са истинските хора около вас.

Рак
Имате нужда да останете насаме с мислите си, защото вътрешни терзания не ви дават покой. Помислите внимателно над ситуацията, в която се намирате и преценете кои са плюсовете и минусите. Можете да потърсите и второ мнение.

Лъв
Сдържайте гнева си, дори и да се опитват да ви провокират нарочно. Ако избухнете може да кажете неща, за които по-късно ще съжалявате. Ако е нужно, отстъпете, но не действайте емоционално, защото ще сгрешите.

Дева
В страхотно настроение сте и ви личи. Дори ще заразите околните със своята усмивка. Настроени сте за приятни преживявания и именно такива ще ви се случат, но ви трябва и щипка смелост, за да се отдадете напълно на момента.

Везни
Денят ви ще бъде изпълнен със срещи и приятни разговори. Ще можете да се отпуснете напълно, защото компанията ви е приятна и ще се насладите на почивния ден в пълния му блясък. Най-сетне ще презаредите батериите.

Скорпион
Има определен човек, който не напуска мислите ви и не сте сигурни какви са чувствата ви към него. Съвсем скоро ще осъзнаете какво изпитвате и ще ви олекне. Но битката ви едва сега започва, защото това завоевание не е лесно.

Стрелец
Опитвате се да запазите самообладание, но днес просто ще има твърде много фактори, които да ви вбесят. Хубавото е, че до вечерта обстановката ще се успокои и ще може да се отдадете на любими занимания.

Козирог
Иска ви се да направите някаква промяна или стъпка в определена посока, но се страхувате от грешка или провал. Бъдете по-смели, защото си заслужава да се борите за това, което желаете. В крайна сметка няма какво да загубите.

Водолей
Опитайте се да видите и друга гледна точка, освен вашата. Не винаги сте прави и днес хората ще се опитат да ви го кажат и докажат. Свалете розовите очила и погледнете реалността - нещата не са чак толкова страшни.

Риби
Усещате нечия липса и не знаете как да се справите с тази празнота. Не се отдавайте на тъга и самосъжаление, а излезте с приятели и се разсейте. Време е да започнете да се борите сами с живота и неговите трудности.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay